Magazin
22 Oca 2012 14:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:15

ALLAH'IN EMRİ, PEYGAMBERİN KAVLİ İLE! CEM YILMAZ KIZ İSTEMEYE GİDERKEN ATV HABER'E YAKALANDI!

Cem Yılmaz, 3 Mart'ta evlenmeyi planladığı sevgilisi Ahu Yağtu'yu ailesinden istemek için İzmir'e gitti. VİDEO

Yağtu ailesiyle 7 saat vakit geçiren Yılmaz, müstakbel kayınpederiyle kadeh tokuşturmayı da ihmal etmedi.

Komedyen Cem Yılmaz bir süredir birlikte olduğu İzmirli sevgilisi Ahu Yağtu’yu ailesinden istemek için dün İzmir’e gitti. Swiss Otel Büyük Efes’e birlikte gelen sevgililer öğleden sonra otelden ayrılarak baba evine doğru yol aldı. Ahu Yağtu’nun Karşıyaka’da oturan ailesinin evine gelen ünlü komedyen sevgilisinin çantasını taşırken stresli görünüyordu!

’KARAR AHU’NUN’

Ahu Yağtu’nun babası Hasan Reşat Yağtu müstakbel damadı için çiğ köfte ve yaprak sarması hazırlattı. Yağtu, "Kızım çok aklı başında bir kız. Cem Yılmaz ise tanıdığımız ve bildiğimiz bir insan inşallah ikisi için de hayırlısı olur. Kızımı istemeye gelecek ancak ben önce Ahu’ya soracağım. Onun fikri benim için en önemlisi" dedi. Saat 16.30’da eve gelen sevgililer, gece yarısına kadar oturdu.

Hasan Neşet Yağtu ile birlikte sık sık balkona çıkıp sigara içen Yılmaz müstakbel kayınpederiyle rakı da içti. Geleneğini bozmayıp kız istemeye dahi siyah giyinerek giden Yılmaz gece 23.30 sıralarında Ahu Yağtu ile birlikte evden ayrıldı. 3 Mart 2012’de İtalya’nın başkenti Roma’da evlenmeyi planlayan çiftin, tüm arkadaşlarını buraya davet edeceği öğrenildi. Geceye Cem Yılmaz’ın ailesinden kimsenin katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

BALKON SEFASI

Sahnede rahat hareketleriyle tanınan Cem Yılmaz başlarda biraz gergindi. Ancak Yağtular’ın gönlünü kısa sürede fetthetti, baba Hasan Neşet Yağtu’yla (sağda) sık sık balkon sefası yaptı.

 
İŞTE O ANLAR...