Gündem
21 Haz 2013 20:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:14

ALLAH ADINA YEMİN EDEBİLİR MİSİNİZ? BARANSU'DAN ARINÇ'A ÇAĞRI!

İstifa haberini yalanlayan Bülent Arınç'a Taraf muhabiri Mehmet Baransu bir çağrıda bulundu.

Taraf muhabiri Mehmet Baransu, Bülent Arınç'ın Başbakan Erdoğan'a kızıp istifa ettiğini ama Cumhurbaşkanı Gül'ün araya girip istifadan vazgeçirdiğini yazmıştı.

Arınç, dün kameraların karşısına geçmiş ve bu haberi yalanlayarak bu tür söylentilerin fitne çıkarma amaçlı olduğunu söylemişti.

 Baransu, bugün Arınç'a bir çağrıda bulundu. İşte Baransu'nun Taraf'taki o açıklaması...

 "Bugüne kadar sayısız haberim resmî açıklamayla yalanlanmaya çalışıldı. Hep sustum. Zamanın beni haklı çıkaracağını bekledim. Ve zaman, “yalan” denilen haberlerin doğru olduğunu gösterdi. Sayın Bülent Arınç, Size duyduğum saygı gereği ve açıklamalarınızdaki “insaf” sınırını aşan “fitne” ithamlarınız ilk kez bir açıklama yapmamı zorunlu kıldı. Ve yine ilk kez kamuoyunun alışık olmadığı “olağandışı” bir açıklama yapacağım.

 Sizin Allah inancınızın sağlam olduğuna inanırım. O gün Köşk’te ve Başbakanlık’ta yaşananlar, ayrıntılar, o stresi yaşayanlarca biliniyor. Ayrıntılara girmeye gerek yok. Ancak, sizin ve benim inandığım Allah’ın adı, tüm bu ayrıntıları hükümsüz kılıyor. Bu açıklamanızın doğru olduğuna, inandığınız Allah adına yemin edebilir misiniz? Son sözüm budur."