Ekonomi
02 Eki 2023 20:02 Son Güncelleme: 02 Eki 2023 22:25

Alkol fiyatlarına büyük zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Bir sigara grubuna ekim ayı ile birlikte 5 lira zam geldi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş alkole de zam geleceğini duyurmuştu. Beklenen o zam geldi. Aybaş yeni bir açıklama yaptı. Rakı, votka, viski, cin ürünlerinin yer aldığı Mey Grubu'na zam geldiğini açıkladı.

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, ekim ayı ile birlikte bir sigara grubuna 5 lira zam geldiğini duyurmuştu. Aybaş “Alkollü içki zammının da eli kulağında” demişti. Beklenen zam geldi.

Aybaş X hesabından, "Mey grubu alkollü içkiler zammı hayırlı olsun Memlekete rakı, votka, viski, cin bu arada kaçak içikide aynı minvalde zamlanıyor." diye yazdı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabından, bir alkol grubuna zam geldiğini duyurdu.

Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Mey gurubu yeni rakıya #ZamGeldi" ifadelerini kullandı.

Mey Grubu içkileri:

Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Kulüp Rakı, Altınbaş, İzmir Rakısı ve Yekta Rakı.

Binboa, İstanblue, Bazooka, Diage, Smirnoff, Ketel One, Ciroc ve Gilbey's.

Johnnie Walker, J&B, Dimple, Bulleit Bourbon, Vat 69, White Horse, Talisker, Lagavulin, Cardhu, Caol Ila,The Singleton of Dufftown, Glen Elgin, Glenkinchie, Dalwhinnie, Oban ve Cragganmore.

Cin Adalin, Saga Cin, Diageo, Gordon's London Dry Gin, Tanqueray ve Gilbey's Special Dry Cin.

Captain Morgan ve Zacapa. Don Julio.

Kayra Imperial, Kayra Versus, Kayra Vintage, Kayra Buzbağ Rezerv, Kayra Cameo, Kayra Madre, Allure, Kayra Steakhouse Blend, BBQ Blend, Terra, Leona, Buzbağ, Tılsım, Cumartesi, Güzel Marmara, Cielo, Echo Falls, Nobilo, Ruffino, Sancerre, Giacondi, Zuccardi, Ludovic de Beasujour, Adam, Terres de Berne, Grüner Veltliner, Antares, Château Bel Air, Château Louvie, Zédé de Labegorce.

Eylül ayının başında bir sigara grubuna 5 TL'lik zam yapılmış, en ucuz sigara fiyatı 46 TL'ye, en pahalı sigara fiyatı ise 55 TL'ye yükseltilmişti.

ETİKETLER
#alkol #zam #fiyat