Alişan'ın sünnet düğününe Bülent Ersoy da katılmış!

Ünlü şarkıcı Alişan'ın yıllar önce çekilmiş fotoğrafı Twitter'da olay oldu. Sünnet düğününe katılanlar arasında Bülent Ersoy'un yer alması ise görenleri şaşırttı.

Alişan'ın sünnet düğününe Bülent Ersoy da katılmış! - Sayfa 1

Geçtiğimiz yıl güzel oyuncu Buse Varol'la dünyaevine giren ünlü şarkıcı Alişan, bu defa mutlu evlilik hayatıyla değil, geçmişte yer aldığı bir fotoğraf karesiyle magazin gündemine bomba gibi düştü.


111
Alişan'ın sünnet düğününe Bülent Ersoy da katılmış! - Sayfa 2

Twitter'da paylaşılan ve Alişan'ın sünnet düğünü olduğu iddia edilen fotoğrafta, sünnetçi Kemal Özkan ve diva Bülent Ersoy da yer alıyordu. Elinden geçen çocukların sonralarda şöhrete kavuştuğunu söyleyen Kemal Özkan, yalnızca Alişan'ı değil, Mustafa Sandal ve Hakan Ural'ı da sünnet ettiğini söyleyerek, ''Biz kestik mi evvelallah tam keseriz. Bir gün gelecek, meclisin kapıcısından cumhurbaşkanına kadar herkes benim sünnet ettiğim çocuklardan oluşacak. Çünkü ben zengin fakir ayrımı yapmıyorum'' demişti.


211
Alişan'ın sünnet düğününe Bülent Ersoy da katılmış! - Sayfa 3

Şubat ayında ebeveynliği tadan Alişan ve Buse Varol çifti, sosyal medya üzerinden sık sık oğulları Burak ile verdikleri pozları paylaşıyor.


311
Alişan'ın sünnet düğününe Bülent Ersoy da katılmış! - Sayfa 4
411