Magazin
12 Tem 2021 20:21 Son Güncelleme: 13 Tem 2021 16:40

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın sağlık durumu nasıl? Buse Varol paylaştı!

Koronavirüs nedeniyle entübe edilen Selçuk Tektaş’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama, Alişan’ın eşi Buse Varol’dan geldi.

Koronavirüse yakalanmasının ardından durumu ağırlaşan ve entübe edilen ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın son durumu hakkında yengesi Buse Varol'dan paylaşım geldi. Varol, kardeş Tektaş'ın durumunun ciddiyetini koruduğunu ve mucize beklediklerini aktardı.

Ünlü şarkıcı Alişan Tektaş'ın kardeşi Selçuk Tektaş, yakalandığı koronavirüs nedeniyle zor günler geçiriyor. Kardeş Tektaş, hastalanmasından kısa süre sonra durumunun ağırlaşmasıyla birlikte yoğun bakıma kaldırılarak, entübe edildi. Hastalık sürecinin nasıl ilerlediği merak edilen Selçuk Tektaş'ın son durumuyla ilgili yengesi Buse Varol'dan paylaşım geldi.

"MUCİZELERE TANIKLIK EDERİZ İNŞALLAH"

Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Buse Varol yaptığı paylaşıma "Bir pazartesi daha… Mucizelere tanıklık edeceğimiz bir hafta olur inşallah" notunu düştü.

İKİ KIZ ÇOCUĞU BABASI

Buse Varol, Selçuk Tektaş için sevenlerinden dua istedi. 2009 yılında Merve Tektaş ile evlenen Selçuk Tektaş'ın bu evlilikten iki kızı bulunuyor. Selçuk Tektaş aynı zamanda Alişan'ın menajerliğini de yapıyor.