Magazin
28 Ağu 2012 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:04

ALİŞAN'IN ESKİ SEVGİLİSİ İDO'YU ÇOK KIZDIRDI! "NE DEMEK TÜRKÜCÜ?"

Alişan'ın eski sevgilisi Seda Önder'in türkücüleri hedef alan sözleri twitter'da başına iş açtı.

Seda Önder’in türkücüleri hedef alan sözleri twitter’da başına iş açtı. Bir dönem türkücü Alişan’la yaşadığı aşkla gündeme gelen Seda Önder önceki gün türkücüleri kastettiği sözlerinden sonra twitter’da zor anlar yaşadı.

Hemen harekete geçen İdo ise twitter’dan “Türkücü diye hitap ederken kinayeli söyledin Seda Önder. Benim babam da türkücü amcam da. Sinirlenmen benim aile sanatıma laf söyleyebileceğin anlamına gelmez. Dediklerinin farkına var. O konuşman şahımsa mı müzik dalına mı?” diye yazarak Önder’e tepki gösterdi. Ardından Tatlıses’in fanları da İdo’yu destekleyip Seda Önder’e olan tepkilerini “Türkücü diye küçümsediklerini eleştirebilmesi için önce 40 fırın ekmek yiyip onların seviyesine yükselsin, herkes haddini bilsin.  O türkücü diye tabir ettiği insan sayesinde tanindi.

Nankör” şeklinde yazdıkları iletilerle dile getirdi. Aldığı tepkilerden sonra zor durumda kalan Seda Önder ise “Arkadaşlar popçu, türkücü, rokçı, arabeskçi gibi kelimeler o tarz müziği yapan kişileri tabir etmek amacıyla kullanılır. Ben de türkücü kulandım ama kimseyi övmek ya da yermek için değil. O tarz müzik yaptığı için. Konuyu büyütüp saçma sapan yerlere getirmenin manası yok.

Sonuçta İbrahim Tatlıses Türkiye’nin en büyük önünde saygı ile eğileceğimiz türkücüsüdür. Hatta bir röportajında Kral tv’nin kendisin fantezi dalında aday göstermesine kızmış ve kendisinin türkücü olduğunu ifade etmiştir. Ayrıca türkü bir yaşam biçimi ve toplumdan süzülerek gelmiş, müzik ve anlatım biçimidir. Herkese iyi geceler” sözleriyle yanlış anlaşıldığını dile getirdi.