Magazin
11 Şub 2022 09:53 Son Güncelleme: 11 Şub 2022 10:22

Alişan ve Buse Varol gerilimine dair şok iddialar! ‘Ayrılma şartı olarak…’

Alişan ve Buse Varol arasında uzun süredir bir gerilim olduğu iddia ediliyordu. Son günlerde ikili arasındaki gerilim evden ayrılmaya kadar vardı. Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında Seyhan Soylu Alişan ile Buse Varol cephesinde yaşananları açıkladı.

Seyhan Soylu, Al Sana Haber programında, “Bugün üç boşanma ile ilgili çok önemli açıklamalar yapacağım” diyerek Alişan, şarkıcı Emrah ve Erol Köse’nin boşanmalarıyla ilgili son bilgileri paylaştı.

“BUSE VAROL 4 GÜNDÜR EVİNE GİTMİYOR”

Son günlerde magazin basını gündemini meşgul eden Alişan ve Buse Varol’ un boşanma kararı aldıkları iddiası ile ilgili Seyhan Soylu’nun yapmış olduğu “Alişan 6 gündür evine gitmiyor annesinde kalıyor” açıklamadan sonra bugün yine bu evlilikle ilgili detaylar verdi.

Soylu; “Birincisi Alişan zaten evine gitmiyordu. İlk ben açıklamıştım bunu. Buse de 3 - 4 gündür evine gitmiyor. Annesinde kalıyor çocuklarla birlikte. İkincisi Buse Varol’un avukatı boşanma hazırlıklarına başladı. Sansasyonlardan uzak nasıl boşanılır diye mahkemeyle ilgili başkan aranıyor. Üçüncüsü ise Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 Milyon Dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil. Alişan’ın değil 5 milyonluk 500 TL’ lik donu yok üzerinde. Neden? Alişan’ın tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yapılır. Buse böyle yaparak Alişan’dan bir şey alamaz. Mal paylaşımı yok çünkü Alişan’ın böyle bir serveti yok. Şu an ki evi de kiradır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş. Gayet de makul bir talep. Suzan Hanım bu olaya el koydu ve bir süre ayrı kalmalarını istedi. Suzan Hanım varken onlar kolay kolay ayrılamazlar. Ayrı kalacaklar ama boşanmayacaklar” dedi.

“EMRAH İLE KARISI EMLAK YÜZÜNDEN BOŞANDILAR”

Soylu bir önceki günkü programda Şarkıcı Emrah ve eşi Sibel Hanımın 2 ay önce boşandığı haberini ilk kez canlı yayında duyurmuştu. Bugün boşanmanın ardındaki gerçek nedeni yine ilk kez Seyhan Soylu açıkladı. Soylu; “Boşanmaya neden olan kavgalarının sebebi aslında bir emlak ile ilgili. Sibel Hanım paracı bir kadın değil. Emlak işi yapıyor. Sibel hanımın elinde mevcut olan bir yer ile ilgili. Bu yerin değeri çok yüksekmiş ama düşeşe satılıyormuş. Ve yerin öncelikle Emrah’ a sunulması gerekiyormuş. Yani Emrah bu değerli yer uyguna satılırken bana niye söylenmedi diyerek tartışma çıkarmış. Sonra toparlayamamışlar” dedi.

“EROL KÖSE NİHAYET BOŞANDIĞI EŞİNDEN TAZMİNAT ALMAYA HAK KAZANDI”

Ünlü yapımcı Erol Köse’nin 3 yıldır devam eden boşanma davası nihayet sonuçlandı. Konuyla ilgili detayları yine ilk kez Seyhan Soylu paylaştı. Soylu; “13. Aile Mahkemesi Erol Köse’nin eşi Fulden Hanımı alkol, lüks masraflar ve kadına yakışmayan onursuz gece hayatı, maddi sömürü, aile değerleri ile yaşamama kusurları nedeniyle kusurlu buldu. Ve sevgili Erol Köse davayı kazandı. Köse ayrıca 100 bin maddi 75 bin manevi olmak üzere toplamda 175 Bin TL tazminat kazandı. Ve Erol Köse adliyeden ‘yaşasın adalet’ diyerek ayrıldı” şeklinde açıklama yaptı.