Eda Erol açıldıkça açıldı! “Seksi kadın istemem'' demişti, bir de şimdi görün!

Ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, bir dönem Alişan'la yaşadığı aşkla, magazin gündemini meşgul etmişti. Alişan'ın, Eda Erol'la nişanlı olduğu dönem yaptığı ''Çok seksi kadın istemem'' yorumu, uzun süre tartışılmış ve Alişan'ın nişanlısı Eda Erol'u beğenmediği bile iddia edilmişti. Eda Erol, şimdilerde cesur pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor.

Eda Erol açıldıkça açıldı! “Seksi kadın istemem'' demişti, bir de şimdi görün! - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Alişan'ın, Eda Erol ile nişanlı olduğu dönem yaptığı ''Çok seksi bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın normal olmalı'' yorumu magazin alemini birbirine katmış, Eda Erol'un sevenleri, Alişan'ın bu sözlerini, nişanlısına hakaret olarak algılamıştı. 

114
Eda Erol açıldıkça açıldı! “Seksi kadın istemem'' demişti, bir de şimdi görün! - Sayfa 2

Bu olaydan sonra cesur paylaşımlar yapmaya başlayan Eda Erol, şimdilerde iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor.

214
Eda Erol açıldıkça açıldı! “Seksi kadın istemem'' demişti, bir de şimdi görün! - Sayfa 3

AÇILDIKÇA AÇILDI

2017 yılında ünlü şarkıcı Alişan ile nişanlanarak tüm dikkatleri üzerine çeken Eda Erol, sınır tanımayan pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor.

314
Eda Erol açıldıkça açıldı! “Seksi kadın istemem'' demişti, bir de şimdi görün! - Sayfa 4

Alişan, Eda Erol ile nişanlı olduğu dönem verdiği bir röportajda kendisine yöneltilen ''Fiziksel kriterleriniz nedir?'' sorusuna verdiği "Çok güzel, çok alımlı, çok seksi, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür" yanıtıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

414