Magazin
04 Ara 2023 09:13 Son Güncelleme: 04 Ara 2023 09:36

Alina Boz ile evlenen Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan imalı paylaşım

İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı teknede hayatlarını birleştirdi. Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan sosyal medya hesabından imalı paylaşım geldi.

Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın makyaj masasında verdiği pozları beğenmişti. Durumu yaklaşık bir saat sonra fark eden ünlü işletmeci, beğenisini geri çekmiş ancak bu durumun kısa sürede sosyal medyada gündem olmasına engel olamamıştı.

"ELİ ÇAPRMIŞTIR"

Konuyla ilgili sorulara Boz "Olur mu öyle şey ya … Eli çarpmıştır, bir şeydir. Açıkcası sosyal medyaya o kadar bakmıyoruz. Ben de o kadar kullanmıyorum. Aramızda öyle bir diyolag ya da bu durumun konuşması geçmedi" diyerek cevap vermişti.

 

EVLENDİLER

Magazin dünyasının yeni evli çifti Alina Boz ve Umut Evirgen oldu. İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan’da demirli olan Halas 71 adlı teknede hayatlarını birleştirdi. Fatih Terim, nikah şahidi oldu.

 

PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Her yerde bu evlilik konuşulurken Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan gelen paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

 

"DÜNYA YANARKEN BEN"

Ruj sürerken paylaşım yapan Sarıkaya, “Dünya yanarken ben” notunu ekledi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Serenay Sarıkaya (@serenayss)'in paylaştığı bir gönderi