Magazin
16 Tem 2011 14:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:34

ALİ TARAN'IN ESKİ EŞİNE DESTEK YAĞIYOR!

Kendisinden boşandıktan 20 gün sonra Ayşe Özyılmazel'le evlenmesinin şokunu yaşayan Selma Taran'a destek yağıyor.

21 yıllık eşi Ali Taran’ın kendisinden boşandıktan 20 gün sonra Ayşe Özyılmazel’le evlenmesinin şokunu yaşayan Selma Taran için facebook’ta açılan sayfaya ilgi büyük...

Kanserle savaşan Selma Taran’ın kızlık soyadıyla açtığı Selma Ann Desmond sayfasına 3 gün içinde “Arkandayız”, “Bu hastalığı yeneceksin” şeklinde binlerce mesaj yağdı.  Mesajları yanıtlamaya özen gösteren ve çok mutlu olan Desmond için bir de “Selma Ann Desmond Sevenleri” adlı destek sayfası açıldı. Sayfada “Reklamcı Ali Taran’ın eski eşi Selma Ann Desmond sevenlerini bir araya getirmek için listeni davet et. Selma ablamızın destekçisi olalım hadi... Bu hastalığı da yenmesine hayata bağlanmasına yardımcı olalım” mesajı yer alıyor.
Hakkındaki yorumlar karşısında çok duygulanan Desmond, sağlık durumunun son yaşanan olaylardan sonra nasıl olduğu sorusuna da “Yaşananlar hastalığımı tetikledi bile... Üç tane yeni kanserli hücre oldu. Haydi sil baştan çok yoruldum çok. İyi ki hayatıma sizler girdiniz. Allah bana öyle güzel bir hal bahşetti ki bugün inanın ağlamamak için kendimi tutuyorum” yorumu yaptı.