Magazin
11 Ağu 2010 21:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:32

ALİ ŞEN'İ HANGİ ÜNLÜ İSİM YAKTI? İŞTE "YAĞLAMA" FOTOĞRAFLARININ SIRRI!

Geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla görüntülenen evli iş adamı Ali Şen'in siniri bir türlü dinmiyor.

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından evli işadamı Ali Şen, geçtiğimiz hafta High-light Otel'de konaklayan Deniz Berdan'ın vesilesiyle yanındaki hanımı yağlarken foto muhabiri Ahmet Cumalı'nın objektifine yakalanmıştı.

Ali Şen'in yakalanmasına vesile olan olay ise son derece ilginç. Birkaç gün önce eşi Haluk Berdan ve çocuklarıyla otele yerleşen Deniz Berdan, selülitli fotoğraflarının çekilip yayınlanmasından sonra foto muhabiri Ahmet Cumalı'yı aramış ve "Gel fotoğrafımı çek. Bak bakalım selülitlerim var mı?" demiş.

Deniz Berdan'ı çekmek için otele giden Ahmet Cumalı burada Ali Şen'i genç bir kadına güneş yağı sürerken, üstelik de çok samimi bir şekilde görünce hemen deklanşöre basmış. Genç bir kadınla görüntülendiği Highlight Otel'in sahibiyle yakın dost olan Ali şen, "Nasılsa beni burada kimse görüntüleyemez" diyerek geldiği otelde fotoğraflarının çekilip, gazetelerde yayınlanmasına çok sinirlenmiş. Ortalığı birbirine katan Ali Şen'in hâlâ çok öfkeli olduğu söyleniyor.

Gazeteciler fotoğrafları dışarından çekince otel yönetimi ne yapsın? Medyanın içinde olan Ali Şen'in bunu bilmesi lazım. Üstelik evli ve tanınmış bir ünlünün iskelede bir kadınla fotoğraflarını ben de görsem kimseye sormadan çekerdim. Buradaki ayıp Ali Şen'in mi, yoksa otel yönetiminin mi?

Ünal Demirkaya/HT Magazin