Spor
23 Mayıs 2022 15:59 Son Güncelleme: 23 Mayıs 2022 17:13

Ali Koç'un Beyaz TV'ye çıkması taraftarı öfkelendirdi!

Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Beyaz TV'de bu akşam bir spor programının canlı yayınına çıkacak olmasına tepki gösterdi.

Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, bu akşam 23.00'te Beyaz TV'de canlı yayın konuğu olacak. Koç'un bu hareketini doğru bulmayan sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada tepki gösterdi.

TARAFTAR, ALİ KOÇ'A TEPKİ GÖSTERDİ

Beyaz Futbol adlı programın canlı yayın konuğu olacak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarı sinirlendirdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, kanalın daha önce yaptığı yayınlarda Fenerbahçe aleyhine bir tavır takındığını belirtirken Koç'un bu hamlesine tepki gösterdi. Ali Koç'a tepkiler kısa süre içerisinde gündem olurken, taraftarların bir kısmı programı izlemeyerek başkanı protesto edeceğini de belirtti.

NEJAT İŞLER'DEN İTİRAZ

Koç'un Beyaz TV'de canlı yayına çıkma kararına, Fenerbahçe taraftarlığıyla bilinen sinema sanatçısı Nejat İşler'den de itiraz geldi. Ünlü sanatçı, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "başkan, yapma..." ifadesini kullandı.