Spor
26 Tem 2023 17:10 Son Güncelleme: 26 Tem 2023 17:54

Ali Koç'tan Wilfried Zaha iddiası: Galatasaray'ın açıkladığı rakamlar yüzde 100 yanlış

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yaklaşık 2 aydır transfer etmek için uğraştığı Wilfried Zaha'nın Galatasaray'a transferi sonrası ilk kez konuştu. Zaha için pazarlıkta yıllık 9 milyon euroya kadar çıktığını söyleyen Koç, Sarı-Kırmızılı kulübün açıkladığı rakamların gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın Wilfried Zaha transferi ile ilgili açıkladığı rakamların gerçek olmadığını iddia etti. 

Koç, yeni kurulan Gebze Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışında gündeme dair açıklamalar yaptı.

Wilfried Zaha ile görüştüklerini belirten Ali Koç, "Yıllık rakam 7,5, 8,5, 9’a kadar geldi. Sonra biz masadan kalktık. Rakip takım Transfer yaptı. Açıkladıkları rakamlar yüzde 100 yanlış rakamlardır. Bunu size adım gibi söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Wilfried Zaha ile ilgili ellerinde evrak olduğunu belirten Ali Koç, "Bizim yüzde 50'mize alıyorsalar bir şey diyemem. Büyük başarı ama öyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum. Başka transferlerde de bunu biliyorum. Dolayısıyla nereye sıkıştırıyorlar, nasıl formülize ediyorlar, onu bilmiyorum." şeklinde konuştu.

1959 öncesine de değinen Ali Koç, Galatasaray'a gönderme yaparak "Hatırlarsanız olay mahalline ilk katil gelir demişlerdi. Ne oldu, komisyon kurulacağı haberi çıktıktan sonra ilk kim kafayı çıkardı? İlk kim topa girdi ve hala girmeye devam ediyor?" sözlerini sarf etti.