Spor
05 Şub 2022 19:40 Son Güncelleme: 05 Şub 2022 19:44

Ali Koç'tan o iddialara çok sert tepki! "Kendine gel, terbiyesiz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Koç, Hulusi Belgü'yü hedef aldı.

Fenerbahçe Kulübü eski başkan adaylarından Hulusi Belgü, yüksek divan kurulu toplantısında Başkan Ali Koç ve yönetimini eleştirdi. Belgü, kongre kararı alınması için çağrıda bulundu.

 Fenerbahçeli eski yönetici, "Fenerbahçe'yi çok iyi sevdiğinize eminim, ancak size bir önerim olacak, ama yine kendi bildiğinizi yapacaksınız. Genel kurul kararı alın, Mart ayında seçime gidin, çünkü Fenerbahçe'nin zamanı kalmadı. Sizi genel kurul kararı almaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 Bu sözler sonrası kürsüye çıkan Başkan Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

 Değerli eleştirilerinize, duygularınıza, desteklerinize teşekkür ederim. Bir kişi hariç; Hulusi Belgü. Onunla da ilgili görüşlerimi aktaracağım. Konuşmasının geneline bakarsak haklı olduğu yerler var ama kendi egosunu tatmin etmek için, kendini sosyal medyada daha renkli, daha takip edilebilir konuma getirmek için, mesnetsiz, bir kısmı iftira dolu söylemlerine değineceğim.

 TRABZONSPOR'A SERT SÖZLER

 2010-2011 sezonu ile ilgili konuşan Ali Koç, Trabzonspor'u işaret ederek, "Hak etmediğiniz kupa için FETÖ söylemlerinin yanında mı olacaksınız yoksa Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında mı olacaksınız? Artık karar verin. Hem öyle, hem böyle olmaz. Tarafınızı seçin" dedi.