Ali Koç skandalı canlı yayında açıkladı! "Bir TFF yöneticisi o kulübü aramış ve..."

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, gerçekleştirilen toplantının ardından kameraların karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. "Bugün tek bir gündemimiz vardı, o da TFF'nin seçim tarihi." diyen Koç dikkat çeken bir olayı da paylaştı.

Ali Koç skandalı canlı yayında açıkladı! "Bir TFF yöneticisi o kulübü aramış ve..." - Sayfa 1

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, gerçekleştirilen Kulüpler Birliği'nin toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Koç açıklamasında TFF seçimlerine dair konuşurken, oldukça dikkat çeken bir olayı da paylaştı.

112
Ali Koç skandalı canlı yayında açıkladı! "Bir TFF yöneticisi o kulübü aramış ve..." - Sayfa 2

İŞTE ALİ KOÇ'UN O SÖZLERİ
"EN KISA SÜREDE YAPILMALIDIR"

"Bugün tek bir gündemimiz vardı, o da TFF'nin seçim tarihi. Hemfikir olduğumuz konu, ülke futbolunun menfaati için seçimlerin en kısa zamanda yapılması."

212
Ali Koç skandalı canlı yayında açıkladı! "Bir TFF yöneticisi o kulübü aramış ve..." - Sayfa 3

"HAZİRAN BAŞI İSTİYORUZ"

"Seçimlerin en kısa zamanda yapılması için yöntemler var. Hukuken iki yöntemi var, imza toplamayı yapabildiğimiz zaman tarih, Haziran'ın 3. haftasına gelebiliyor en erken. Ancak en en erken, TFF'nin kendi iradesi ile alacağı kararla alınabilir. 18 Temmuz'un yeni federasyonun elini kolunu bağlaması açısından uygun olmadığını düşündüğümüz için Haziran başını talep ediyoruz."

312
Ali Koç skandalı canlı yayında açıkladı! "Bir TFF yöneticisi o kulübü aramış ve..." - Sayfa 4

"KULÜPLER BİRLİĞİ OLARAK ORTAK HAREKET EDECEĞİZ"

"TFF'nin kendi iradesi ile yapacağı seçimler için en erken süre 22 gün. Böyle bir seçim yapıldığı takdirde yeni TFF'nin önünün daha açık olacağını düşünüyoruz. Kulüpler Birliği olarak bu konuda ortak hareket etme kararı aldık. Birlikte, Haziran için seçim isteyeceğiz. Bir heyet oluşturduk, bu heyet TFF'ye taleplerimizin sebeplerini anlatacak. O arada imza toplama sürecimiz de devam edecek. Zaten ciddi bir rakama ulaştık."

412