Spor
25 Oca 2023 22:53 Son Güncelleme: 25 Oca 2023 23:00

Ali Koç, Oğuzhan Uğur'un programına çıkacak! Dursun Özbek'e çağrı yapmıştı...

Oğuzhan Uğur, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u, YouTube'ta yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programına davet etmişti. Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Uğur, Ali Koç'un teklifini kabul ettiğini ve Mevzular Açık Mikrofon programına katılacağını duyurdu.

Oğuzhan Uğur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, YouTube'da yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon adlı programına katılmayı kabul ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

DURSUN ÖZBEK'E ÇAĞRI YAPMIŞTI

Ali Koç, Dursun Özbek'in açıklamalarına yönelik yanıt olarak, bir televizyon kanalında tartışmaya davet etmişti.

"Şahsınıza açık, net ve mertçe bir çağrı yapıyorum. Gerçekten adalet, adil rekabet ve hakkaniyet arayışınız varsa, attığınız adımları savunduğunuz gibi Türk futbolunun marka değeri için yapıyorsanız, tüm kamuoyu önünde kim haklı kim haksız kim doğruları söylüyor kim söylemiyor kamuoyu tarafından bilinmesinin zamanı gelmiş ve geçmiştir. Bu doğrultuda sizi, açıkça ve mertçe her şeyi milyonların önünde değerlendirmek, tartışmak, kamuoyunu aydınlatmak adına istediğiniz zamanda istediğiniz kanalda istediğiniz kişilerle birlikte davet ediyorum."

OĞUZHAN UĞUR DAVET ETTİ

Oğuzhan Uğur, Ali Koç'un davetini konu alan bir haberi alıntılayarak Fenerbahçe Başkanı'na çağrı yapmıştı.

Oğuzhan Uğur, "Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Sn. Ali Koç’un ekibi bize ulaştı ve kendisinin bizimle yayın yapmayı kabul ettiğini ilettiler. Çalışmalara başladık. Bilgilendirme yakında." sözleriyle Ali Koç'un daveti kabul ettiğini Twitter üzerinden duyurdu.