Spor
06 Nis 2022 19:34 Son Güncelleme: 06 Nis 2022 19:50

Ali Koç kesenin ağzını sonuna kadar açtı! Fenerbahçe'de futbolculara çılgın derbi primi

10 Nisan pazar günü Galatasaray'ı Kadıköy'de ağırlayacak Fenerbahçe'de derbi primi belli oldu. Süper Lig'de 2. sırayı zorlayan sarı-lacivertlilerde kesenin ağzını açan Ali Koç, Galatasaray derbisinin primini 15 milyon lira olarak belirledi.

Süper Lig'in 32. haftası Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sahne olacak. 10 Nisan pazar günü saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada sarı-lacivertli futbolcular, ezeli rakiplerini devirirlerse ciddi bir primle ödüllendirilecekler.

İLK MAÇTAN SONRA 11 MİLYON LİRA PRİM DAĞITILMIŞTI

Takvim'in haberine göre, Derbi maça kadar Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne moral ziyaretleri yaparak teknik heyeti ve futbolcuları Galatasaray derbisine daha iyi motive etmeye çalışacak olan Fenerbahçe yönetimi, dev maç için kesenin ağzını da açtı. Ligin ilk yarısında Galatasaray'ın sahasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren derbi maç sonrası takıma 11 milyon TL'lik prim dağıtan sarı-lacivertli yönetimin bu kez ise rakamı daha da artırdığı öğrenildi.

PRİMİN MİKTARI ARTTI

Fenerbahçe yönetiminin Galatasaray derbisinin kazanılması halinde takıma 15 milyon TL'lik bir prim ödemesi yapmayı kararlaştırdığı ve bunu da derbiden önce futbolculara duyuracağı ifade ediliyor.