Spor
25 Haz 2021 19:31 Son Güncelleme: 25 Haz 2021 21:50

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı bombaladı! 'Tutarsız, küstah, dengesiz, adam değilsin!’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım’ın kendisiyle alakalı yaptığı açıklamalara çok sert tepki gösterdi.

Ali Koç, Aziz Yıldırım’a hiçbir saygısızlık yapmadıklarını vurguladı ve ”Kendisinden bahsederken hiçbir zaman “eski başkan” sıfatını kullanmadım. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren iletişim kurmaya çalıştık. Aziz Yıldırım hala benle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş durumda.” ifadelerini kullandı. “Kendini bilmez açıklamalar, dengesiz, tutarsız, intikam isteği ile bezenmiş tehditkar, çirkin üslup kibir, parmak sallamalar… Biz bunları unutmuştuk, keşke tekrar hatırlamasaydık. Beni mahkemeye vermezseniz… tam argo kelime kullanacağım.. Adam değilsiniz” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Başkan Ali Koç, açıklamalarda bulundu. Eski başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamalarına cevap veren Ali Koç, hiçbir zaman saygısızlık yapmadıklarını vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:
‘Aziz Yıldırım’a hiçbir zaman saygısızlık etmedik’

“Birlik, beraberlik ve barış her zaman katkı sağlamaya devam edecektir. Ben ve arkadaşlarım, Sayın Aziz Yıldırım’a hiçbir zaman saygısızlık etmedik. Ben, hiçbir konuşmamda başkanımızdan bahsederken eski lafını kullanmadım.”

‘Fenerbahçe TV’de konuşmanın hepsini yayınladık’

“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren iletişim kurmaya çalıştık, 3 Temmuz’la ilgili istişare etme ihtiyacı duyduk. Biz ayrı kulvarda çalıştık, onlar ayrı kulvarda… Ben dünden beri büyük bir ikilem yaşıyorum. Fenerbahçe TV’de konuşmanın hepsini yayınladık.”

‘Ben artık kırgın değil kızgınım’

“Ben artık kırgın değil kızgınım. Sayın Aziz Yıldırım ben kızgın olduğumda neler yapabileceğimi hala bilmiyor.”

‘Cesaretini görmeyi çok isterdim’

“Sayın Aziz Yıldırım’ın buraya gelme nezaketini ve hatta cesaretini görmeyi çok isterdim. Aziz Yıldırım ve şürekası nasıl geçen kongrede ‘farkla kazanacağız’ diyerek onu yanılttıysa bugün de yanıltıyor.”

‘Tutarsız, küstah, dengesiz…’

“Tutarsız, küstah, dengesiz, intikam isteğiyle bezenmiş açıklamalar… Tehditkar, rakiplerimizin sosyal medyada şölen yapacağı tarzda mesajlar, çirkin üslup, yakışıksız içerik, kibir, parmak sallamalar… Biz bunları unutmuştuk, keşke tekrar hatırlamasaydık.”

ALİ KOÇ NEFRETİYLE…

Esas çekilme sebebi, bu adaylık sürecinde tecrübe ettikleri. Ali Koç nefretiyle bezenmiş insanların, onun üstünden bana ve arkadaşlarıma yaptıkları hamleler.

PARALEL BİR YÖNETİM KURULU VAR

Yıpratalım, yıpratalım, 1 sene sonra zaten olağanüstü kongreye gideriz diye düşünüyorlar. Fenerbahçe’de bir paralel yönetim kurulu var. Bu arkadaşlar biz geldiğimizden beri TFF’ye gidiyorlar, çok sevdikleri TFF başkanıyla görüşüyorlar

NE YAPIYORLAR MERAK EDİYORUM

Acaba Fenerbahçe’nin 28 şampiyonluğu hakkında soru soruyorlar mı? Limitler hakkında soru soruyorlar mı? Arka arkaya, sistematik şekilde sahada hakkımız yenilince bunda tepkide bulunuyorlar mı? Yoksa iyi mi yapıyorsunuz diyorlar? Ne yapıyorlar, merak ediyorum.

AZİZ YILDIRIM GÖREMEMİŞ DURUMDA

Ben artık kırgın değilim, kızgınım. Aziz Yıldırım, hala benle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş durumda.

YANLIŞ YÖNLENDİRİYORLAR

Sayın Aziz Yıldırım ve etrafından ayrılmayan, ekibim dediği arkadaşları, 3 sene evvel ‘Burada farkla kazanacaksınız’ diye kandırdılarsa, bence şu anda da kandırıyorlar. Yanlış yönlendiriyorlar. Çok isterdim, buraya gelme nezaketini ve cesaretini göstermesini.

FENERBAHÇE’Yİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYİN

Sayın Aziz Yıldırım ve etrafından ayrılmayan, ekibim dediği arkadaşları, 3 sene evvel ‘Burada farkla kazanacaksınız’ diye kandırdılarsa, bence şu anda da kandırıyorlar. Yanlış yönlendiriyorlar. Çok isterdim, buraya gelme nezaketini ve cesaretini göstermesini.

SADECE AZİZ YILDIRIM’SINIZ

Hep saygı gösterdim! Neden bu saygıyı gösterdim? 2015’ten sonra görüş ayrılıklarımız olmasına rağmen… Buraya 20 yıl başkanlık yapan birine saygı duyarım ama benim için artık bu geride kaldık. Benim için artık sadece Aziz Yıldırım’sınız.

ARTIK HADDİNİZİ AŞTINIZ

3 sene evvel, buradaki seçim sonuçlarını hazmetmeniz lazım. Dün göstermiş olduğunuz hazımsızlık, beni küçültmek için yaptıklarınız Fenerbahçe’yi küçültüyor. Siz umurumda değilsiniz. Artık haddinizi aştınız. Kendini bilmez açıklamalar, dengesiz, tutarsız, intikam isteği ile bezenmiş tehditkar, çirkin uslüp, kibir, parmak sallamalar…

MESUT İÇİN BİR KURUŞ ÖDEMEDİK

Mesut Özil için bir kuruş ödemedik. Bonservisi yok, geçen seneki maaşını da, Arsenal’da aldığı maaşlarla devam etti. İrfan Can’ı da 11’e almışız. Açıklasın belgeleriyle

MAHKEMEYE VERMEZSENİZ, ADAM DEĞİLSİNİZ

Beni mahkemeye vermezseniz, adam değilsiniz. Biz yüz yüze geleceğiz Sayın Aziz Yıldırım. Siz benle gelmezseniz, ben sizle geleceğim. Kaçmak yok.

AİLEMİN ADINI AĞZINIZA ALMAYIN

Ailemi çok seviyorsunuz, sevindim. Abim Mustafa’yı çok severdiniz. Babam Rahmi Koç’u çok seviyorsunuz. Dün de Vehbi Koç’a değindiniz. Ben hariç hepsini seviyorsunuz. Konuyu Rahmi Koç’tan açmışken, size iki şey söyleyeceğim. Bir lafı vardır, ‘Yaydan çıkan ok ve ağızdan çıkan söz bir daha geri gelmez’ diye. Siz dün o sözleri ettiniz, bunun da hesabını vereceksiniz. Ailemin adını bir daha ağzınıza almayın, rica ediyorum. Ricayla anlamazsanız size şiddetle tavsiye ediyorum.