Televizyon
14 Eki 2011 11:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:54

ALİ KIRCA'NIN BAŞINA GELEN BİR KADIN SPİKERİN BAŞINA GELSEYDİ O KADIN YOKTU!

Cine5'te hafta içi her gece canlı yayınlanan, Ece Vahapoğlu'nun sunduğu “Ece'nin Konukları” programına ünlü sunucu Serap Paköz (Ezgü) konuk oldu.

Yaklaşık 5 yıl önce Ali Kırca’nın bir otel odasında çekilmiş özel görüntüleri internete düşmüş ve çok yankı uyandırmıştı. Bu skandal olay yüzünden bir süre ekranlardan uzak kalan Show Tv`nin anchormanı Ali Kırca’yı kastederek Serap Paköz; “Özel hayatıyla ilgi skandal bir olay, bir erkek ana haber sunucusunun başına gelenler unutuldu, o kişi yeniden haber okudu, kabul edildi; erkek olduğu için... Bir kadın spikerin başına bırakın olayın aynısını, o olayın dörtte biri gelse o kadın şimdi yoktu!” açıklamasında bulundu.

"YAPTIĞIM TV PROGRAMLARI EVLİLİĞİME MAL OLDU"

Yaptığı Tv programlarında ilginç hayat hikayelerini gündeme getirdiği Serap Paköz; “5 yıl hiç aralıksız her gün acı dolu hayatlar, negatif enerji ile doldum, evliliğime mal oldu,  şaka yapıyorum tabii ama eve dolmuş gidiyorsunuz bir kişinin değil, bir programda en az 5-6 kişinin sorunları tahammül sınırınız azalıyor, en çok çocuk olayı o dönemde 2 buçuk yaşında çocuk kaybolmuştu gece yatıyorum Allah’ım nerdedir? Ne yiyordur ne içiyordur? Acaba canını yakıyorlar mıdır? Acaba kolunu kırdılar da dilendiriyorlar mı? Bunları eve taşımaya başlarım ben ve tahammülsüz biri oldum..." dedi.