Medya
10 Ağu 2020 13:51 Son Güncelleme: 10 Ağu 2020 13:55

Ali Karahasanoğlu Ahmet Hakan'ı hedef aldı: Patrondan gelecek cukkalar hatırına...

Yeni Akit Gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Ahmet Hakan'ı hedef aldı.

Yeni Akit Gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrasında tepki alan Abdurrahman Dilipak'a yönelik yazmış olduğu yazıda “Not al bunları Dilipak” diye seslenmesine cevaben "Her şeye maddiyat ve menfaat gözü ile bakarsanız. Tüpçü dediğiniz adam, patronunuz olduğunda göklere çıkarırsanız. Başkalarını da kendiniz gibi sanırsınız." ifadelerine yer verdi.

Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili açıklamaya yaparken kullandığı ifadeler tepki çekmiş, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam da, Dilipak hakkında başta genel merkez olmak üzere 81 ilin kadın kolu başkanının suç duyurusunda bulunacağını ifade etmişti.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da “Not al bunları Dilipak” diye seslenerek AK Partili kadınların, Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunmaya başladıklarını, Dilipak’ın konuyla ilgili olarak yaptığı son hamlede, sosyal medyada 28 Şubat günlerinde başörtüsü mücadelesi nedeniyle yargılandığı duruşmada çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmıştı.

Yeni Akit Gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu da bugün kaleme aldığı yazısında Dilipak hakkında yazan Ahmet Hakan'a cevaben geçmişten örnekler verdi.

İşte Ali Karahasanoğlu'nun o yazısı:

“Bunlar analarını da satarlar” diyen başyazarı Oktay Ekşi’ye tek kelime edemeyen.

Patrondan gelecek cukkalar hatırına, AK Partililere de AK Partililerin analarına da yapılan küfüre tepki veremeyen..

Fatih Altaylı gibi dindar kızların başındaki örtüyü küfür eden adamla, bir müftü çocuğu olarak aynı gazetede yazma ilkesizliğine imza atan..

O Altaylı ile kıldan tüyden konularda tartışan, ama başörtü üzerinden tek tartışma yapmaya cesaret edemeyen..

Bekir Coşkun dindar erkeklere de kızlara da  ahlaksızca saldırırken, o saldırıların yapıldığı gazetenin bir başka sayfasında yazı kaleme alıp, onunla aynı patrondan maaş almayı içine sindiren..

Emin Çölaşan gibi, bu ülkede ne kadar alnı secdeli insan varsa, hepsine düşman olan bir laikçi ile benzer sayfalarda aynı patrona hizmet eden..

AK Partili seçmenlere, dindar oldukları için, “bidon kafa” deme alçaklığını gösterebilen Yılmaz Özdil ile daha düne kadar aynı gazetede yazan..

Yazının tamamı için tıklayınız