Medya
24 Tem 2018 14:23 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:46

Ali Eyüboğlu'ndan Kibariye bombası! Villayı sattı borçları kaldı!

Kartepe’de villa alan daha sonra ise satan ünlü sanatçı Kibariye’nin yönetime aidat borcu olduğu ortaya çıktı

Son günlerde eşi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Kibariye’ye bir şok daha. Ünlü sanatçı Kibariye, geçtiğimiz aylarda eşinin ihanet haberleriyle sarsılmıştı. Eşinin kendisini aldatmadığını ancak kendi gözüyle gördüğü takdirde inanacağını söyleyen Kibariye, evliliğini devam ettirmişti.

Ancak Kibariye, geçtiğimiz gün de eşinin ödemediği hesap nedeniyle yeniden gündeme gelmişti. 

İCRA TAKİBİ BAŞLATILACAK

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Kibariye’nin Kartepede villa aldığını daha sonra eşi Ali Küçükbalçık’ın borçları nedeniyle değerinin altında sattığını yazdı. Ancak sattığı villadan geriye 3 bin liralık aidat ve yaklaşık bin liralık fatura borcu kaldığını belirtti. Hatta site yönetiminin ünlü çifte icra takibi de başlatacağını söyledi.

İşte Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından "Kibariye gitti borçları kaldı" başlıklı bölüm:
 
 İzmit Kartepe’deki yazlıktan komşum olan Kibariye, bir süre önce tripleks villasını sattı. Sanatçının eşi Ali Küçükbalçık, haciz kıskacından kurtarmak için olsa gerek, villayı değerinin çok altında bir fiyata elden çıkardı.

Satıştan sonra yazlığa gittiğimde önce sitemizin eski müdürü Tayyar Elmas dert yanmaya başladı Kibariye-Ali Küçükbalçık çiftinden... Sitenin müdürlüğünü yaptığım dönemde, Kibariye’nin evine Digitürk bağlanacaktı. Eşi Ali Bey telefon açıp, “Abonelik senin adına olsun, ben otomatik talimat verir, faturaları öderim” deyince, öyle yaptım. Birkaç yıl sonra işten ayrıldım. Ali Bey yine aradı. “Kartepe’deki evi sattık, ama Digitürk aboneliği senin üzerine. İptal ettirir misin onu?” dedi. İptal ettirmeye kalkınca 150 TL borcu olduğunu söylediler ve dekoderi istediler. Durumu Ali Bey’e ilettim, “Sen öde, ben EFT yaparım sana” dedi. Ödedikten sonra aradım, dekoderi de istediklerini söylemek için, ama telefonlarıma bakmadı. Mesaj attım, dönmedi. Digitürk’ten aradılar, bir aya kadar dekoderi iade etmezsem, 800 TL cezası varmış. Kibariye’nin telefonunu bulup, ona ulaşsam, eminim giderir benim mağduriyetimi. Emekli adamım, yok yere Kibariye için niye 950 TL ödeyeyim?”

Kartepe’den İstanbul’a döndüm. Bu kez sitenin müdürü Ahmet Bozdağ arayıp, Kibariye veya eşinin telefonunu istedi. Sebebini sorunca da şunları söyledi: “Villa uzunca bir süre boş kaldığı için aidatları aksatarak ödüyorlardı. Satış yapıldığında siteye 3 bin TL borçları vardı. Ali Bey, ‘Villayı satınca, borçları öderim’ dedi, ama ödemedi. İkisine de ulaşamıyoruz şimdi. İcra takibi başlatmadan önce kendileriyle bir görüşelim istedik.”