Polemik & Kulis
03 Ağu 2017 18:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Ali Eyüboğlu'ndan Armağan Çağlayan'a İrem Derici tepkisi: Büyük bir ayıba imza attı!

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Armağan Çağlayan’ın twitter üzerinden İrem Derici’ye yaptığı sert eleştiriler için oldukça dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şarkıcı İrem Derici, önceki akşam sunuculuğunu yaptığı ‘İrem Derici İle Eğlenmene Bak’ yarışmasının çekimleri öncesi fenalaşıp hastanelik olmuştu. Programın çekimlerinin daha önce de Derici yüzünden birkaç kez iptal olması Kanal D’de Projelerden Sorumlu olan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’ı çileden çıkarmıştı.

‘ALLAH ISLAH ETSİN’

Çağlayan, twitter hesabından Derici’yi sert şekilde eleştirerek, “Allah ıslah etsin… Tez vakitte. Disiplin şart! Hele bu piyasada iş yapacaksanız. Öyle bir kişiliğe denk geldim ki bugüne kadar çalıştığım bütün ünlülerden özür diliyorum” demişti.

BÜYÜK AYIP ETTİ

Çağlayan’ın isyanıyla başlayan bu savaşa bugün Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu da dahil oldu. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programında konuyu değerlendiren Eyüboğlu, Çağlayan’ın büyük bir yönetici ayıbına imza attığını dile getirdi.

‘KURTULMAK İSTİYORSUNUZ’

Eyüboğlu bu durumun Kanal D’ye hiç yakışmadığını belirterek, “Bu çalıştığı sanatçının kulis bilgilerini paylaşmakla aynı şeydir. Eğer İrem Derici’yi beğenmiyorsanız, çağırırsınız sözleşmesini feshedersiniz, yerine birini bulursunuz. İrem Derici’yi Türkiye sunucu olarak tanımadı. Kendisi şarkıcıdır. Siz ondan aldınız bir sunucu yaratmaya kalktınız ama beceremediniz. Reyting başarısı da yok programın. Kurtulmak istiyorsunuz ama ayıp olur diyorsunuz. Gayet tabi ayıp olur” ifadelerini kullandı.



MEDYARADAR/ÖZEL