Magazin
03 Eki 2016 14:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:34

Ali Erkazan canlı yayında anlattı: Kızları taciz ediyordu!

Oyuncu Ali Erkazan "Hayat Sevince Güzel" dizi setinde Hakan Meriçliler'le yaşadığı kavgayı canlı yayında anlattı

Kanal D ekranında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına katılan usta oyuncu Ali Erkazan, Hakan Meriçliler'in kadın sorunu olduğunu ve bunun hastalık seviyesinde olduğunu ileri sürdü.

"MASÖZLE BİLE İLİŞKİ YAŞADI"

Dizi setinde yaşanan kavganın detaylarını da anlatan Ali Erkazan, Hakan Meriçliler'in otel müdürünün eşi dahil oteldeki tüm kadınları taciz ettiğini iddia etti. Meriçiler'in otelde masaj hizmeti veren masözle bile ilişki yaşadığını öne süren Ali Erkazan, son olarak kendi kız arkadaşına yönelik hareketleri sonrasında kavga çıktığını anlattı.

İşte Erkazan'ın anlattıklarından satırbaşları;

O adamın başta çok saygılı beni öven müthiş tavırları vardı. Şeker bayramından sonra sevgilim tatile yanıma geldi. Kendisi çok cana yakın içten bir kızdır. Herkese çok saygılı, sevgili birisidir. Bu arkadaş onun bu davranışlarını başka türlü yorumladı.

Bu adamın daha önceden kadın sorunu var, biraz rahatsız bu konularda. Çünkü taciz ettiği insanlar var spa merkezindeki kızları, setteki, rejidekileri herkesi rahatsız ediyordu, bunlar iddia değil ben bunları ispatlarım. Kendileri gelip söyledi bana.

Somut olarak da kendi yaşadığım bir şey var, ben de uyardım sevgilimi bunun böyle sabıkaları var diye o da ‘tamam, ben mesafemi koyarım’ dedi.

Bu adam sürekli kız arkadaşımın yanına yanaşmaya çalışıyor. İki gün bu olay patlamadan önce beni gördüğü yerde kafasını eğiyor. Selamlaşmıyoruz, fakat benim olmadığım her an sevgilimin yanına yanaşıyor.

Havuza gidiyoruz mesela Çağlar’la ben gazete almaya gidiyorum markete bir bakıyorum, Hakan sevgilimin yanına gelmiş. Kız arkadaşım uyarmış 'Ali gazete almaya gitti' demiş, ‘o zaman ben şöyle geçeyim' demiş. Hakan insanlara 'Çağlar çok iyi de Ali öyle değil' diyor benim hakkım da yorum yapıyor.

Hakan uyarılarıma kulak asmayıp fütursuzca hareketlerine devam etti. Herkes biliyor benim bu adamdan rahatsızlık duyduğumu. Adamın bizi hiçe sayan hareketleri beni kızdırıyor.

Otele geldim yine kızın yanına oturmuş tütün sarıyor. Bunu görünce Çağlar'ın yanında bende sigortalar attı.

'Çağlar'a sen kalk seninle sonra konuşacağız' dedim. ‘Sen mahsus mu yapıyorsun bunları? Dedim. Hakan 'neyi' diye cevap verdi. 'Senin hareketlerin hoşuma gitmiyor dedim ' Bana dua et burada iş yapıyoruz’ dedi. Sonra ortam gerildi. Bana ayaklı kül tablosu fırlattı. Saldıran o, taciz eden o, küfür eden o, suçlu beni yapıyor.

Başka birine benim olaydan sonra 'Ben karımı kazanmaya çalışıyorum' demiş. Bu adam yalancı, bu adam hasta. Otelden atılmadım alakası yok. Bu adam beter olsun, daha da beter edeceğim onu mahkemede.

Ben ahlaki değerlerini yitirmiş insanlarla barışmam, ben onu bir daha görmek istemiyorum.