Aleyna Tilki'den 'Yalan' çıkışı!

Yeni şarkısı 'Yalan'ın yeterli tepkiyi almadığı yönündeki yorumlara cevap veren şarkıcı Aleyna Tilki, bir ara aralarından su sızmadığı meslektaşı Aynur Aydın'la ilgili babasının olay yaratan mesajını da değerlendirdi.

Aleyna Tilki'den 'Yalan' çıkışı! - Sayfa 1

Önceki akşam kız kardeşi Ayça ile birlikte Bebek Otel'de yemek yiyen şarkıcı Aleyna Tilki, çıkışta kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.


110
Aleyna Tilki'den 'Yalan' çıkışı! - Sayfa 2

19 yaşındaki popçu, söz ve müziğine imza attığı, klibinde de yönetmen koltuğuna oturduğu 'Yalan' adlı şarkısının yeterli tepkiyi almadığı yönündeki yorumları değerlendirdi.


210
Aleyna Tilki'den 'Yalan' çıkışı! - Sayfa 3

Aleyna, "Ülkece zor bir dönem geçiriyoruz. Ben de şarkıyla ilgili çok paylaşım yapmadım. Olması gereken oldu, o yüzden çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Benim şarkılarımın hepsi ilk çıktığında tepki çekiyor. Amacım bu şarkıda herkesin zevki değildi, zevklerini beğendiğim insanların beni beğenmesiydi. Farklı bir kitleye hitap ettim" dedi.


310
Aleyna Tilki'den 'Yalan' çıkışı! - Sayfa 4

Babasının sosyal medyada şarkıcı Aynur Aydın ile ilgili yaptığı yorumlar hakkında Aleyna Tilki, "Anneler ve babalar çocuklarına karışır. Bir yanlış yaparlarsa aramızda konuşuruz. Onlar anne ve baba. Bizim gibi profesyonel değiller. Bazı şeylerin nereye gideceğini düşünemeyebilirler" diyerek, babasına gönderme yapmayı ihmal etmedi.


410