Magazin
09 Ara 2021 19:07 Son Güncelleme: 09 Ara 2021 20:03

Aleyna Tilki'den Gülşen'e destek: Çok ayıp yaptığınız!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, son dönemde şarkıları kadar iddialı kıyafetleriyle de dikkat çeken ve son olarak Bursa konserindeki tercihiyle yine adından söz ettiren Gülşen'e destek oldu.

Ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde Bursa'da dinleyicileriyle bir araya geldi. Gülşen, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, kıyafet tercihiyle de yine geceye damga vurdu.

Gülşen daha önceki bazı konserlerinde olduğu gibi iddialı bir kostüm ile sahneye çıktı. Derin yırtmaçlı, sırt ve bel dekolteli payetli bir elbise giymeyi tercih eden Gülşen'in tarzı sosyal medyada da çok konuşuldu. Şarkıcının, kıyafetini beğenenlerin yanı sıra abartılı bulanlar da vardı.

Gülşen, hakkında yapılan eleştirilerle ilgili sessizliğini korurken, Aleyna Tilki'den şarkıcıya destek gecikmedi.

Genç şarkıcı, Twitter'dan yayınladığı gönderide, "Ya! Gülşen Hanım şu anda giydiği her şeyi kaliteyle taşıyan ve en önemlisi kendi sözünü ve müziğini yapan bir kadın-anne. Çok ayıp yaptığınız. Dünyada müzik yapan insanlar kaygılandığı için mi güzel stylingler yapıyor? Biz burada neden bu zihniyeti aşamıyoruz? Çok sürrealsiniz ya!" ifadelerini kullandı.