Aleyna Tilki menajeriyle birbirine girdi! 'Beni öldürmek istiyorlar' sözlerine şok cevap

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin ''konserlerim iptal oluyor, beni öldürmek istiyorlar'' sözlerine menajer Haluk Şentürk'ten sert cevap geldi. Şentürk, ''Aleyna Tilki kendi kendisinin katili'' diyerek ''Paylaşımlarına, mesajlarına dikkat etmezse daha çok üzülür.'' ifadelerine yer verdi. Aleyna Tilki bu sözler üzerine konser öncesi otel tercih etmemesinin sebebini anlatarak sektör temsilcilerine tekrar cevap verdi.

Aleyna Tilki menajeriyle birbirine girdi! 'Beni öldürmek istiyorlar' sözlerine şok cevap - Sayfa 1

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin konserlerinin iptal edildiğini belirttiği videosu sosyal medyada viral oldu. Sahnelere çıkışının engellendiğini söyleyerek sektör temsilcilerine isyan eden Aleyna Tilki’nin küfür ettiği video binlerce etkileşim aldı.

115
Aleyna Tilki menajeriyle birbirine girdi! 'Beni öldürmek istiyorlar' sözlerine şok cevap - Sayfa 2

MENAJERİNDEN SERT CEVAP
Olaylar alevlenmişken, Aleyna Tilki'nin serzenişine dair ilk açıklama Gülşen, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin de menajerliğini yapan ve Müge Dağıstanlı'ya konuşan Haluk Şentürk'ten geldi. Menajer Haluk Şentürk, Tilki hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

215
Aleyna Tilki menajeriyle birbirine girdi! 'Beni öldürmek istiyorlar' sözlerine şok cevap - Sayfa 3

'Açıkça ve çekinmeden söylüyorum; Aleyna'nın sözlerinin hedefinde direkt ben varım!' diyen Haluk Şentürk, ''Bunu gerçekle ilgili bir çekincem olmadığı için rahatlıkla söylüyorum. Sebebine gelince; iki hafta önce bir Avrupa turnesi başladı. Grupta 20'ye kadın sanatçı bulunuyor. Aralarında menajerlerini yürüttüğüm isimler var. Aleyna'nın ifadesinin aksine kadroda onun da yer alması için çok çaba harcadım. Bu çabamı yanlış yorumlamasını toyluğuna veriyorum.' dedi.

315
Aleyna Tilki menajeriyle birbirine girdi! 'Beni öldürmek istiyorlar' sözlerine şok cevap - Sayfa 4

Sözlerine devam eden Haluk Şentürk, "Ne ben, ne de çalıştığım sanatçılar onun önünü kesmek, işini bozmak için çaba ya da vakit harcayamayız" dedi.

415