Gündem
01 Eyl 2012 09:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:05

ALEX MEDYAYA İSYAN ETTİ, ''ÇIKAN HABERLER KOMİK!''

Brezilyalı futbolcu FBTV'ye yaptığı açıklamada neler söyledi?

Brezilyalı futbolcu FBTV’ye yaptığı açıklamada, geçen sezon Avrupa  kupalarında olma hakkının ellerinden alındığını savunarak, ”Bu yıl UEFA Avrupa  Ligi’nde olmak çok önemli. Geçen yıl geçirdiğimiz sıkıntılı süreçte Avrupa’da  olma hakkımız elimizden alınmıştı. Şampiyonlar Ligi’ne katılma fırsatı elimizden  gitti ve şu anda UEFA Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edeceğiz. Avrupa Ligi önemli  turnuvalardan biri. Birbirinden güçlü takımlar kendi aralarında mücadele edecek.  Hedefimiz tabi ki Avrupa Ligi’nde başarı. Özellikle böyle bir senede Avrupa’da  olmak ve mücadele etmek bizim için çok önemli bir konu” şeklinde ifadeler  kullandı.
         Spor Toto Süper Lig’de 2 Eylül Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile  yapacakları maça da değinen Alex, Sivasspor maçlarının her zaman zor olduğunu  yine zorlu bir deplasmanın kendilerini beklediğini anlatarak, ”Sezonun  başındayız ve en uygun kadroyu hocamız seçecektir. Elimizden geldiğince iyi  oynayıp oradan 3 puanla dönmek için mücadele edeceğiz. Hedefimiz Sivas’tan  galibiyetle dönmek olacak” diye konuştu.
       
”Rezaletin bir adım ötesi komikliktir”
         Brezilyalı futbolcu, hakkında medyada yer alan bazı haberlerle ilgili  olarak ”Benim için rezaletin bir adım ötesi komikliktir” değerlendirmesini  yaptı.
         Hakkındaki haberlerle ilgili sert ifadeler kullanan Fenerbahçeli  futbolcunun açıklaması özetle şöyle:
         ”Çıkan tüm yalan haberleri rezaletin de ötesinde komik olarak  adlandırmak istiyorum. Çünkü benim için rezaletin bir adım ötesi komikliktir.  Beni tanıyanlar bilir, basında yazılan çizilenlere çok fazla hürmet eden veya çok  takip eden biri değilimdir. Tüm bu haberleri yapanlara acıyorum ben açıkçası.  Çünkü bu haberleri yapanlar kendilerini gazeteci diye adlandırıyorlar. Benim için  önemli olan gece yastığıma başımı koyduğumda rahat uyumaktır. Ben geceleri  yastığa başımı koyduğumda rahat uyuyorum. Bu tür rezalet haberler, yapanlar  açısından acınacak haberlerdir. İşin daha da komik tarafı bu tür haberleri  yapanlar haberin altına imzalarını atmıyorlar. Bu haberi kim nereden çıkardı?  Kaynağı ne? Bunu bilmemiz mümkün değil. O medya organında bu haberi yapanın kim  olduğu, haberin hangi belgelere dayandığı net bir şekilde yer almalıdır. Bunların  hepsi gazeteci tarafından yazılmalı biz de bunu bilmeliyiz. Telefon mesajlarıyla  benim taraftarlarla sohbet ettiğim yazılıyor, ama yalnızca yakınlarımla  mesajlaşıyorum. Yakınlarımın haricinde başka kimseyle de sohbet etmem.”