Reklam PR
29 Haz 2014 12:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:22

Alex de Souza Türkiye Finans'ın reklam filminde esnaf oldu

Fenerbahçe'nin efsanevi oyuncusu Alex De Souza reklam kampanyasında oynadı. Alex'e eski tercümanı Samet Güzel de eşlik etti.

Türkiye Finans finansör kartın reklamlarında Arda Turan’a yer verdikten sonra 'Faal Kart' reklamı için de Fenerbahçe'nin eski kaptanı Brezilyalı futbolcu Alex de Souza’yı esnaf yaptı.

Brezilya’dan Türkiye Finans reklam filminde oynamak için gelen Alex de Souza’ya reklam filminde tercüman Samet Güzel eşlik etti. 

Esnaf ve işletmelerinin ihtiyaç duyduğu ticari mal ve hizmet alımını sağlayan özel banka kartının tanıtıldığı reklam filminde Alex de Souza küçük bir işletme sahibini Samet Güzel ise yardımcısını canlandırdı.

Reklam işbirliği çerçevesinde Alex de Souza ve Samet Güzel ile bir araya gelen Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk; Arda Turan ile başladıkları özel reklam kampanyalarına yine tüm dünyada ve Türkiye’de başarısını kanıtlamış Alex de Souza gibi bir isimle devam etmenin banka adına büyük bir katma değer sağladığını belirtti.

Gürerk sözlerine; “Bu yeni reklam filmimizle esnafımıza verdiğimiz önemi ve onlara yönelik sunduğumuz çözümleri bir kez daha vurgulamayı hedefledik. Faal Kart sayesinde esnaf ve işletmelerimiz ticari faaliyetleriyle ilgili mal ve hizmet alımlarındaki finansman ihtiyaçlarını uygun ödeme koşullarıyla hızlı ve kolayca karşılayabiliyor. Müşterilerimiz kendilerine en yakın şubemizden Faal Kart’a daha rahat, kolay ve hızlı bir şekilde başvurabiliyor. Şubelerimizden anında teslim alınabilen Faal Kart yurtiçindeki tüm POS’larda kullanılabiliyor. Ayrıca Faal Kart’ın peşin fiyatına al, taksit taksit öde, ödedikçe kullan ve güvenli alışveriş gibi özellikleri de bulunuyor” şeklinde devam etti. 

Brezilya’nın ünlü futbol yıldızı Alex de Souza ile çekimleri gerçekleştirilen reklam kampanyası, Manual Effect reklam ajansının imzasını taşıyor. Kampanyanın yönetmenliğini Doğan Tanyer üstlenirken, çekim ve prodüksiyonları ise Neverland firması tarafından gerçekleştirildi.

Reklam Filmi Künye Bilgileri: 

Reklamveren: Türkiye Finans

Ürün: Faal Kart

Reklamveren Yetkilisi: Nalan Çiğdem Belgutay

Reklam Ajansı: Manual Effect

Prodüksiyon Firması: Neverland

Yönetmen: Doğan Tanyer

Görüntü Yönetmeni: Pablo Hernandez Smith

Yapımcı: Ayşin Batman, Türker Akkuş

Medya Ajansı: Mindshare