Gündem
03 Ağu 2013 16:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

ALEX DE SOUZA HAKKINDA ŞOK İDDİA; SAKAT MI YOKSA KAÇIYOR MU?

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Alex De Souza hakkında ortaya şok bir iddia atıldı..

Ligde oynadığı futbol, attığı goller ve yaptığı asistlerle adından sıkça söz ettiren deneyimli futbolcunun bileğinden geçirdiği sakatlık nedeniyle takımının yarın Cruzeiro ile deplasmanda yapacağı karşılaşmada forma giyemeyeceği belirtildi.

Kulüp doktorlarının oyuncuyu bu maç için dinlendirme kararı aldıkları açıklansa da bu haber birçok kişiyi tatmin etmedi.

Brezilya'da Alex'in eski takımı Cruzeiro'ya karşı oynamak istemediğinden dolayı bu maçta forma giymeye gönülsüz olabileceği yorumları yapıldı. Cruzeiro'nun 2003 yılında Alex de Souza önderliğinde tarihinin en başarılı dönemini geçirdiğine ve taraftarın hala idolü olduğuna dikkat çeken internet siteleri, Alex'in Fenerbahçe'den ayrılış sürecinde yaşananları da hatırlattılar. Brezilyalı oyuncunun Cruzeiro'ya gelmesi için sokaklarda gösteriler düzenleyen taraftarlar, Alex'in sonrasında Coritiba'yı seçmesiyle büyük hayalkırıklığı yaşamışlardı.

Belo Horizante kentinde ekim ayında gerçekleştirilen gösteride binlerce kişi sokağa çıkarak Alex'e 'Cruzeiro'ya dön' diye seslenmişlerdi.