Alec Baldwin'in film setinde karıştığı kazayla ilgili yeni bulgular paylaşıldı!

Hollywood yıldızı Alec Baldwin'in Rust setinde silahların karışması sonucu Halyna Hutchins'in (42) ölümüne neden olmasının yankıları sürüyor.

Alec Baldwin'in film setinde karıştığı kazayla ilgili yeni bulgular paylaşıldı! - Sayfa 1

ABD'de, "Rust" isimli filmin çekimleri esnasında aktör Alec Baldwin'in kullandığı silahtan çıkan kurşunun yönetmen Joel Souza'nın omzundan çıkarıldığı açıklandı.

114
Alec Baldwin'in film setinde karıştığı kazayla ilgili yeni bulgular paylaşıldı! - Sayfa 2

New Meksiko eyaletindeki film setinde, Baldwin'in kendisine "yanlışlıkla" verilen silahı ateşlemesi sonucu yaralanan Souza'nın omzundan çıkan kurşunun incelemeye alındığı ve olayın çözümlenmesinde kritik rol oynayacağı belirtildi.

214
Alec Baldwin'in film setinde karıştığı kazayla ilgili yeni bulgular paylaşıldı! - Sayfa 3

Santa Fe ilçesi Şerifi Adan Mendoza, 6 gün önce gerçekleşen olayla ilgili yeni bulguları paylaştığı basın toplantısında, Souza'ya isabet eden kurşunun Baldwin'in silahından çıktığı, sette gerçek ve kuru sıkı mermilerin bir arada olduğu 500 adetlik bir mermi kutusu buldukları bilgisini paylaştı.

314
Alec Baldwin'in film setinde karıştığı kazayla ilgili yeni bulgular paylaşıldı! - Sayfa 4

"SİLİNDİRİNDE BİR ÇEŞİT MODİFİKASYONA SAHİP"

Mendoza, "Sette, ikisi sahte 3 silah ve boş mermiler bulduk. Baldwin'in kullandığı silah ise silindirinde bir çeşit modifikasyona sahip gibi görünen plastik bir tabanca." dedi.

414