Aldatma konusunda ustalaşmış 5 burç açıklandı! Gözleri hep dışarıda...

Burçların insan karakterleri ve kaderlerine etkisi olduğuna uzunca yıllardır inanılmaktadır. Özellikle ilişkilerde burçların uyumu, astrolojiye inananlar için oldukça önemlidir. Burçların insanların karakterleri konusunda önemli bir referans olabildiğini belirten uzmanlar bazı burçların ilişkilerinde çok ciddi sadakatle bağlı olduklarını belirtirken bazıları için ise çapkınlıklarıyla oldukça tehlikeli olduğunu söylüyor. İşte ilişki yaşamaktan kaçınmanız gereken o burçlar...

Aldatma konusunda ustalaşmış 5 burç açıklandı! Gözleri hep dışarıda... - Sayfa 1

En çapkın 5 burç belli oldu. Burçların günlük yaşamda ne kadar önemli bir rolü olduğu astroloji tutkunları tarafından sıkça dile getiriliyor. Peki ikili ilişkilerde gözü dışarıda olan ve aldatmaya meyilli burçlar hangileri? İşte en çapkın burçlar...

136
Aldatma konusunda ustalaşmış 5 burç açıklandı! Gözleri hep dışarıda... - Sayfa 2

1. ASLAN

Aslanlar flört sanatında ustadır. Bir torba numaraya ihtiyaçları yoktur ve doğal çekiciliklerine, karizmalarına ve sevilebilirliklerine güvenebilirler.

236
Aldatma konusunda ustalaşmış 5 burç açıklandı! Gözleri hep dışarıda... - Sayfa 3

Aslanlar hemen hemen herkese karşı arkadaş canlısıdırlar, ancak istedikleri zaman uzun süreli göz teması, şakacı alaylar ve iltifatlarla bunu bir adım öteye taşıyabilirler.

336
Aldatma konusunda ustalaşmış 5 burç açıklandı! Gözleri hep dışarıda... - Sayfa 4

Bu burç o kadar zahmetsizce flört eder ki, zorlama veya ürkütücü gibi görünmez; onların bölünmemiş dikkatine sahip olmak ise birçok kişiyi kendilerine çekmektedir.

Öte yandan ilişkilerinde eğer yeterince tatmin olmuyorlarsa hemen yeni adayları değerlendirmeye geçerler.

436