Magazin
05 Eyl 2019 09:42 Son Güncelleme: 05 Eyl 2019 10:13

Aldatılmıştı! Miray Daner sessizliğini bozdu!

Kendisi gibi oyuncu olan Kubilay Aka ile sürpriz şekilde yollarını ayrılan Miray Daner, sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu.

Kubilay Aka, sosyal medya üzerinden Miray Daner ile 2,5 yıllık ilişkilerinin bittiğini duyurmuştu: Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. İlişkimizin sonuna kadar o güzel gözlerden başka göze bakmadım, bu yüzden de ihanet söz konusu bile olamaz. Hoşça kal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın.

Hayranları ayrılığın şokunu atlatamamışken, birkaç saat sonra Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek’in samimi bir şekilde çekilmiş görüntüleri ortaya çıkmıştı. Altınbilek, aşk iddialarına, "Bana söyleyecek bir şey kalmadı. Herkes yorum yapıyor zaten" cevabını vermişti.

ALTINBİLEK-AKA AŞKI DA BİTTİ!
 Hilal Altınbilek'e rol aldığı dizinin yapımcılarından "Özel hayatınla gündeme gelme" uyarısı geldi. Hal böyle olunca Kubilay Aka ve Hilal Altınbilek aşkı başlamadan bitti.

MİRAY DANER’DEN NİSPET
Miray Daner ayrılık sonrası ilk defa sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun gülücükler saçan karesi, adeta nispet gibiydi.