Aldatan erkekleri ele veren davranışlar açıklandı!

Aldatılmak konusunda şüphe duymak ilişkiyi yıpratan bir süreçtir ve şüpheler gerçek olsun olmasın her iki tarafı da yıpratır. Aldatan erkekler bazı ortak hareketlerde bulunur. Aldatılıp, aldatılmadığınızı anlamanızı sağlayacak bu ipuçlarından faydalanarak kafanızdaki soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz. İşte aldatan erkek belirtileri...

Aldatan erkekleri ele veren davranışlar açıklandı! - Sayfa 1

ALDATAN ERKEK BELİRTİLERİ

Psikolog ve İlişki Uzmanı Dr. Becky Spelman, "Bir şeylerin ters gittiğinden şüphelenmek çoğu kadın için genellikle ilk işarettir." diyor. "Kuşkusuz sezgi, sevgilinizin aslında yanlış bir şey yaptığının kanıtı değildir, ancak bir şeylerin tam olarak doğru gitmediğini hissedersiniz. Çoğu zaman bu durumlarda, bilinçaltınızda diğer işaretlerden bazılarını fark etmişsinizdir."

118
Aldatan erkekleri ele veren davranışlar açıklandı! - Sayfa 2

Hemen telaşa kapılmayın. Elbette sezgileriniz yanılabilir ve ilişkinizde hissettiğiniz sorunun çok masum farklı bir nedeni olabilir ancak içinizdeki şüphe ilişkiyi zora sokacaktır.

218
Aldatan erkekleri ele veren davranışlar açıklandı! - Sayfa 3

Aldatılıp aldatılmadığınızı anlamak ve içinizdeki şüpheleri gidermek için uzmanlara kulak verin. Bu davranışlar erkekleri ele veriyor. İşte aldatan erkek belirtileri...

318
Aldatan erkekleri ele veren davranışlar açıklandı! - Sayfa 4

SUÇLAMA EĞİLİMİ ARTAR

 Aldatan erkek belirtileri arasında sık karşılaşılan bir durumda, aldatan tarafın kendi vicdanını rahatlatmak için karşı tarafta sürekli olarak bir suç bulma eğiliminde olmasıdır.

 "O böyle olmasa ben böyle yapmazdım ki... "

 Davranışlarını (kendi zihinlerinde) rasyonelleştirme eğilimindedir . Bunu yapmanın yolu, suçu size yüklemektir.

 Kendilerine, sizinle evlendikleri zamanki gibi görünmediğini ya da yatak odasında yeterince maceracı olmadığınızı ya da sizin için yaptıkları tüm harika şeyleri takdir etmediğinizi düşünmeye başlayabilirler amaç yaptıklarını kendi içlerinde resmileştirme, masumlaştırma çabasıdır.

 Çoğu zaman, aldatmaya yönelik içsel gerekçeleri dışarı sızar ve size ve ilişkinize karşı yargılayıcı davranırlar. Birdenbire yaptığınız hiçbir şey doğru değilmiş gibi görünüyorsa veya eskiden eşinizi rahatsız etmeyen şeyler aniden oluyorsa ya da sizden uzaklaşıyormuşsunuz gibi görünüyorsa, bu güçlü bir aldatma belirtisi olabilir.

418