Politika
05 Nis 2023 17:08 Son Güncelleme: 05 Nis 2023 17:14

Akşener'in konuşması Kılıçdaroğlu'nu mest etti: İttifak ortağım, yol arkadaşım

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti lideri Meral Akşener'in bugün partisinin grup toplantısında gerçekleştirdiği konuşmaya destek verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanmasına sert tepki gösteren Akşener, kürsüdeki kurşunları salondakilere fırlattı. Akşener, "Söyleyin Sinan Ateş durdu mu? Bunca tehdide direndikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak. Söyleyin Ömer Halisdemir korktu mu? Bunca ahlaksızlığa göğüs gerdikten sonra, şimdi bizi bu kurşun mu sindirecek? Gaffar Okkanlar, Uğur Mumcular öldü mü? Bunca hainliğin üzerinden geldikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak. Şimdi bizi bu kurşuna adres verenler mi ayıracak." ifadelerini kullandı.

"KENDİSİNE BURADAN SELAM OLSUN"
Akşener'in siyasetin gündemine oturan hareketine Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. Twitter hesabından Akşener'in, "Şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak?" paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, "İttifak ortağım, yol arkadaşım Meral Akşener bugün tarihi bir konuşma yaptı. Kendisine buradan selam olsun. Herkes duysun…" dedi.