Politika
29 Tem 2023 09:06 Son Güncelleme: 29 Tem 2023 09:09

Akşener'e 'imama tehdit'ten suç duyurusu: "Ben kereste gibi bir erkeği..."

Meral Akşener, “Mil-Diyanet diye bir dernek suç duyurusunda bulundu, ‘imamı tehditten.’ Ben kereste gibi bir erkeği tehdit etmişim, güzel. Şimdi tekrar tehdit ediyorum. Bakalım ne yapacaklar?” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş’a saldıran müezzine yönelik sözleri nedeniyle hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu belirterek, “Mil-Diyanet diye bir dernek şimdi suç duyurusunda bulundu, ‘imamı tehditten.’ Ben kereste gibi bir erkeği tehdit etmişim, güzel. Şimdi tekrar tehdit ediyorum. Bakalım ne yapacaklar? İpin ucu koptu. Hayatımda böyle bir şey görmedim” dedi.

Meral Akşener bugün Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna'yı makamında ziyaret etti. Akşener, Tuna’yı ziyaretinde İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş’a müezzinin saldırmasına ilişkin konuştu.

Akşener şunları söyledi:

'BEN KERESTE GİBİ BİR ERKEĞİ TEHDİT ETMİŞİM, GÜZEL'
“İmam tur atmış orada. Dolayısıyla bizim ilçe başkanımız yaşlıca bir bey, Cami Yardımlaşma Derneği’nin başkanı. Her türlü camiye faydası dokunan, yardımlaşma sistemini götüren kişi. Kamerada videosu var. Adam 40 yaşlarında falan, iri yarı bir tip. İmam denilen zat. Eşinin yanında bildiğin küfrederek dövmüş. Öldüresiye dövmüş. Komşular ayırmışlar. Evi terk etmiş bizimkiler. Evi kapatıp bir süreliğine Eskişehir’e gitmişler. ‘Ben geldim, buyurun’ dedim. Fakat çok enteresan. Mil-Diyanet diye bir dernek şimdi suç duyurusunda bulundu, ‘imamı tehditten’. Ben kereste gibi bir erkeği tehdit etmişim, güzel. Şimdi tekrar tehdit ediyorum. Bakalım ne yapacaklar? İpin ucu koptu. Hayatımda böyle bir şey görmedim.