Akşener’e İkizdere'nin ardından Çayeli'nde de protesto! Domates ve su şişeleri atıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Rize’de İkizdere’nin ardından Çayeli’nde de protestolarla karşılaştı.

Akşener’e İkizdere'nin ardından Çayeli'nde de protesto! Domates ve su şişeleri atıldı - Sayfa 1

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İkizdere'de taş ocağı eylemi yapan köylülerle görüşmek için Rize'deydi. İkizdere'de esnafı ziyaret ettikten sonra bir grup kendisine tepki gösterince gerginlik çıktı. Daha sonra Çayeli ilçesine giden Akşener, burada da bir grubun tepkisiyle karşılaştı. İYİ Partililer ile protestocu grup arasında arbede yaşandı.

16
Akşener’e İkizdere'nin ardından Çayeli'nde de protesto! Domates ve su şişeleri atıldı - Sayfa 2

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Rize'nin İkizdere ilçesindeki ziyaretinde, partililerle bazı vatandaşlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberindeki partililerle İkizdere ilçe merkezine geldi. Karşılama sırasında bir kadın, "terör örgütü ile iş birliği yaptıkları" iddiasında bulunarak, Akşener'e tepki gösterdi.

26
Akşener’e İkizdere'nin ardından Çayeli'nde de protesto! Domates ve su şişeleri atıldı - Sayfa 3

İKİZDERE'DE SÖZLÜ TARTIŞMA YAŞANDI

Ziyareti sırasında yanına gelerek konuşmak isteyen bazı vatandaşlar ile Akşener'in yanında bulunanlar arasında sözlü tartışma yaşandı. Daha sonra esnaf ziyareti sırasında bir kişi, Akşener'e, "Cumhurbaşkanımızı, Netanyahu'ya benzetmeniz size yakıştı mı?" diye seslendi. Akşener, "Sen yakıştırdın mı?" diye sorduğu bu kişinin "Ben yakıştırmadım." yanıtı üzerine, "Tamam." dedi. Bunun üzerine partililer ve bazı vatandaşlar arasındaki gerginlik büyüdü. Tartışan kişiler, güvenlik güçlerinin uyarısıyla dağıldı.

36
Akşener’e İkizdere'nin ardından Çayeli'nde de protesto! Domates ve su şişeleri atıldı - Sayfa 4

ÇAYELİ'NDE DE TEPKİYLE KARŞILANDI

Meral Akşener, İkizdere ilçesindeki programlarının ardından Çayeli ilçesine geçti, esnaf ziyaretlerinde bulundu.Bölgede toplanan bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzeten Akşener'i protesto etti. Bazı vatandaşlar da "terörist Akşener" şeklinde slogan attı.

46