Politika
22 Eyl 2023 10:38 Son Güncelleme: 22 Eyl 2023 11:00

Akşener'den Levent Gültekin açıklaması: Mahkemeye vereceğim

Gazeteci Levent Gültekin, "Meral Akşener, 'Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek ‘bunlar kendilerini ne zannediyor. Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum' dedi" iddiasında bulundu. Akşener'den Gültekin'e yalanlama geldi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Levent Gültekin’in “Meral Akşener, seçimlere bir buçuk yıl vardı, bir gün beni aradı. Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek ‘bunlar kendilerini ne zannediyor. Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum. Ben onlara geçit vermem dedi” ifadesi için, “Mahkemeye vereceğim. Öyle bir sözüm olmadı” dedi.

Levent Gültekin, Akşener’in Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ‘bir gün bile istemediğini’ belirterek şöyle konuşmuştu:

“Meral Akşener, seçimlere bir buçuk yıl vardı, bir gün beni aradı. Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek ‘bunlar kendilerini ne zannediyor. Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum. Ben onlara geçit vermem dedi.”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Levent Gültekin’in iddiaları üzerine konuştu.

Akşener, “Mahkemeye vereceğim. Öyle bir sözüm olmadı” dedi.