Polemik & Kulis
17 Tem 2013 14:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:17

AKŞAM'DA EN BÜYÜK KIYIMI NEDEN YAPTIN? MEHMET OCAKTAN'I GÜLDÜREN SORU! (MEDYARADAR- ÖZEL)

CNN Türk'te yayınlanan Karşı Gündem'e katılan Mehmet Ocaktan, Akşam'daki değişimin perde arkasını açıkladı..

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan, Aslı Aydıntaşbaş’ın CNN Türk’te yaptığı "Karşı Gündem"e katılarak gazetesindeki değişimi anlattı..

SEKTÖRDE EN BÜYÜK KIYIMI YAPTIN!

Aslı Aydıntaşbaş’ın "Bu sektörde tanıdığım en nazik, en edebiyatla ilgilenen, yazan çizen, başka hayatlara geçişkenliği olan bir adamsın.Sektörün en nazik adamlarından biri olarak sektördeki en büyük kıyımı yaptın. Niye böyle birşey oldu?" sorusuna Ocaktan şöyle yanıt verdi :

"Ben göreve gelir gelmez herkesle uyum içinde çalışmak istedim. Ancak ayrılan bazı yazarlar beni hedef alan, hatta hakarete veren yazılar kaleme aldılar. Ben yazılarına müdahale etmedim aynen gazeteye koydurdum ama ertesi gün kendilerine birlikte çalışmayacağımızı tebliğ ettim. Bu bir editöryal tercihtir" dedi..

GEL DEDİLER GELDİK,GİT DERLER GİDERİZ!

Aslı Aydıntaşbaş TMSF’nin gelişmelerden memnun olmadığı yolunda söylentiler olduğunu belirtmesi üzerine Ocaktan, "Olabilir, memnun olmayabilirler. Sonuçta gel dediler, yarın da git derler, sorun yok" şeklinde cevaplandırdı.

İKİ KEZ MAAŞ ÖDEDİK

Mehmet Ocaktan, TMSF’nin el koymasının ardından iki kez maaş ödediklerini belirterek "Akşam sürekli TMSF’nin sırtında kalacak değil, en kısa zamanda satış sürecine girileceğini tahmin ediyorum. Gazete satıldıktan sonra da yeni sahibi bizle çalışmak isterse devam ederiz" dedi..

MEDYARADAR- ÖZEL