Medya
05 Nis 2013 11:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

AKŞAM YAZARINDAN BURAK YILMAZ'LA İLGİLİ BOMBA İDDİA!

Futbol yorumcusu Deniz Gökçe, Burak Yılmaz ile ilgili olarak Akşam gazetesinde çok tartışılacak bir yorumda bulundu.

Ekonomist ve futbol yorumcusu Deniz Gökçe, Galatasaray'ın Real Madrid'e 3-0 mağlup olduğu ve taraftarın büyük beklentiler içerisinde olduğu Burak Yılmaz ile ilgili olarak Akşam gazetesinde çok tartışılacak bir yorumda bulundu.

Burak Yılmaz ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde ortaya atılan, oyuncu Fahriye Evcen ile yeni bir ilişkiye başladığı iddialarına değinen Gökçe, yıldız oyuncunun geçmişte de gece hayatı nedeniyle büyük takımlarda tutunamadığını söyledi.

"BURAK VE FAHRİYE"
İki takımımız Galatasaray ve Fenerbahçe, Avrupa'da çok ilgi gören iki uluslararası maçta, Milli takımın futbol sefaletini, kulüp maçlarında galibiyet ile bir nebze dengelemek için sahaya çıkmaktalar.

Ancak Real Madrid ile Galatasaray arasındaki maçtan bir gün önce gazetelerin magazin ve dedikodu eklerinde neredeyse yarım sayfaya ulaşan rezil bir haber vardı. "Hamit'e niyet, Burak'a kısmet!" başlığı ile verilen haberde Arda Turan ile Sinem Kobal'ın yakınlaşmasına (?) vesile olan D.Endican'ın evinde sanatçı Fahriye Evcen (adı gene milli topçu Hamit Altıntop ile geçmişmiş) ile ülkenin gol umudu Burak Yılmaz bir araya gelmişler, tanışmışlar ve beraber yemek yemişler. Burak Yılmaz İstanbul Kuruçeşme'deki evden çıkarken de D.Endican da balkona çıkıp el sallamış. Burak da plakasında adının baş harflerini taşıyan 350 bin euroluk Bentley arabası ile evi terketmiş. Bolca da resim var. Burak ve arabası da resimlerde!

"TAKIMA KATKISI SIFIRDI"
Haberin doğruluk derecesini bilmiyorum ama, Burak kendi kariyerinin, kulüp ve hatta ülke futbol tarihinin en büyük maçlarından biri olan Real Madrid maçı öncesi maça değil ilişkilere mi konsantre? Burak ertesi gün "Hanımefendiyi tanımıyorum!" açıklamasını yapmış, ama resimleri de gördük? Burak uzun süre büyük takımlarda oynamaya çalışıp "gece hayatı nedeniyle" sıfır performans sergiledikten sonra, bir öğretmen ve ciddi bir insan olan Ş.Güneş tarafından Trabzon'da disiplin altına alınmış, hamle yapmış ve kariyeri değişmişti. Ama Real Madrid maçında pek bir icraatı da olmadı. Takıma katkısı sıfırdı!

"KAZANAN KİM OLACAK?"
Şampiyonlar Ligi gerçek "profesyonellerin" ligi! Ama diğer taraftan da, para ile hükmedilen bir lig. Son sekiz takımın mücadelesinde Paris'te yapılan maçta Barcelona ile 2-2 berabere kalan Fransa'nın Paris Saint Germain takımı ve İspanya'nın tail bölgesi Malaga takımlarının her ikisinin de sahibi Katar'ın Şeyhleri! Tabii Şampiyonlar Ligi'nin favori takımı Barcelona'nın sponsoru da Katar.

Abu Dhabi de son dönemde başarısız olan Manchester City'nin finansörü. Rus R.Abramovich ise 10 yılda bir milyar dolar kadar para harcayarak ancak geçen yıl Mayıs ayında Chelsea takımı ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilmişti.

Real Madrid İspanya Diktatörü Franco'nun takımı idi ve yıllarca kollanmıştı. Juventus ise İtalya'nın en büyük sanayi devlerinden biri olan Agnelli ailesinin sahibi olduğu bir "paralı aile" takımı. Yani Şampiyonlar Ligi'nde para konuşur. Peki para başarılı olmaya yeterli mi? Cevabım hayır!

Peki Şampiyonlar Ligi'nde sonunda kim başarılı olacak? Katar'ın petrol parası ile kurulan toplama takımlar mı, yoksa altyapıları mükemmel ve makine gibi oyuncu yetiştiren ve para babası Kulüp Başkanı olmayan, üyelerin katkısı ile gelir sağlayan İspanya'nın Barcelona ve Almanya'nın Bayern Münich takımlarının ikisinden biri mi? Daha basite indirilirse de, para ile saadet olur mu? Bence olmaz ama, turnuvanın bitmesini bekleyelim ve görelim!