Medya
23 Nis 2021 12:56 Son Güncelleme: 23 Nis 2021 13:00

Akşam yazarı Serkan Fıçıcı'dan, İmamoğlu'na: Yetersizliği neyse de terbiyesizliği hiç çekilmiyor

Ekrem İmamoğlu, dün akşam Habertürk'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Nagehan Alçı'nın Ekrem İmamoğlu'na yönelttiği Tevfik Göksu sorusuna verdiği yanıta bir eleştiri de Akşam Gazetesi yazarı Serkan Fıçıcı'dan geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akşam gazetesi yazarı Serkan Fıçıcı da İmamoğlu'na Tevfik Göksu hakkında söyledikleri nedeniyle, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Serkan Fıçıcı, İmamoğlu'nu kast ederek, 'Yetersizliği neyse de terbiyesizliği hiç çekilmiyor' dedi.

"BENİM MUHATTABIM DEĞİL"

Nagehan Alçı'nın, İBB Meclis Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun kendisine mesaj yoluyla ilettiği bir soruyu sormak istemesi üzerine İmamoğlu, "Tevfik Göksu’dan mesaj alıp bana soru soracaksanız bu yayın bitmez; Tevfik Bey benim muhatabım değil, üzülüyorum ona" ifadelerini kullandı.

"MESAJLARA BAKARAK SORU OLMAZ"

Nagehan Alçı'nın "Siz dersimi çalıştım diyorsunuz hakikaten çok hazırlıklı gelmişsiniz, yalnız meslektaşlarımız adına söyleyeyim biz de dersimizi çalıştık" ifadelerine yanıt veren Ekrem İmamoğlu "Pek öyle görünmüyor, mesajlarınıza bakarak soru sormayla olmaz." dedi.

AKŞAM YAZARI BU SÖZLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Akşam Gazetesi yazarı Serkan Fıçıcı, Nagehan Alçı'nın Ekrem İmamoğlu'na yönelttiği Tevfik Göksu sorusuna verdiği yanıtı eleştirdi. Fıçıcı'nın paylaşımı şöyle:

"İmamoğlu, Nagehan Alçı’yı “Tevfik Göksu’dan mesajla soru alıyorsun” diye suçladı. Alsa ne olur? Soruya cevap veremeyince kuru gürültü. Tahammül etse öğrenirdi sorunun kaynağını ayrıca... Yetersizliği neyse de terbiyesizliği hiç çekilmiyor."