Polemik & Kulis
07 Ağu 2020 09:30 Son Güncelleme: 07 Ağu 2020 09:40

Akşam muhabirinden Gökhan Gönül isyanı!

Akşam Gazetesi’nin deneyimli muhabiri Ercan Öztürk, Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’ye transfer edilmesine isyan etti.  

Uzun yıllar Fenerbahçe’de oynadıktan sonra olaylı bir şekilde Beşiktaş’a transfer olan Gökhan Gönül, yeniden Fenerbahçe’ye dönünce eski defterler açılmaya başlandı.

Gökhan Gönül’ün Balıkesir’de tarla vasfındaki arazileri toplamasını haberleştiren Akşam Gazetesi’nin deneyimli muhabiri Ercan Öztürk, Gönül’ün Fenerbahçe’ye transfer edilmesine isyan etti.  

2017 yılında belgeler ve tapu kayıtlarıyla ‘Gökhan’a FETÖ kazığı’ haberine imza atan Öztürk, bir anda Beşiktaş taraftarının hedefi haline gelmişti.

Gönül, Ercan Öztürk’ün Twitter’da Obradoviç ile olan fotoğraflı Bio’sunu paylaşarak, “Siz susuyoruz diye hayırdır? Haber yapayım derken Siz o kırmızı çizgileride aştınız artık. Ağzından çıkanı kulağında duyacak!! Sen değil, senin 7 sülalen adımı FETÖ denilen vatan hainleriyle aynı cümle içinde kullanamaz!!” demişti. Daha sonra Çarşı Grubu da buna benzer bir tweet atarak belgeli haber yapan Öztürk’ü linç etmişlerdi.

Gönül’ün dün Fenerbahçe’yle sözleşme imzalaması üzerine Öztürk bu defa Gökhan Gönül’ün kendisiyle ilgili attığı tweet’in ekran görüntüsünü ve kendisine edilen küfürleri paylaşarak Fenerbahçe yönetimine isyan etti.

İşte Öztürk’ün sosyal medya hesabından paylaştığı o mesaj:

Sonda söyleyeceklerimi baştan söyleyeyim... Bu transferi içime sindiremiyorum. Efsane Lefter’in giydiği Çubuklu formayla transferi açıklanan şahıstan bahsediyorum. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan üst düzey bir FETÖ’cünün işaret ettiği arsaları topladı. ‘Tarla’ vasfında olan bu araziler imar değişikliğiyle bir anda ‘Arsa’ya dönüştü. 1 liraya aldığı yer bir anda 100 lira oldu! Bende bunu belgeleriyle haber haline dönüştürdüm. Sonra başıma gelmeyen kalmadı.  İlk olarak benim Obradovic ile olan fotoğrafımı alıp ‘Sen değil senin yedi sülalen’ diyerek beni okuduğunu anlamayan BEŞİKTAŞ taraftarının önüne attı. Ardından Çarşı grubu devreye girdi. Gazetenin telefonları kilitlendi. Beşiktaşlı olan Ethem Sancak ve o dönem yayın yönetmenimiz olan Murat Kellitlioğlu’na ‘Bu adamı işten atın’ telefonları edildi. Gökhan Gönül panikteydi. Ortada vurulan bir VURGUN vardı... O beni Fenerbahçeli olduğum için ondan intikam almaya çalışan FANATİK bir taraftar olarak hedef haline dönüştürdü.  Başarılı da oldu. Balıkesir’deki tarla vurgunu bir anda başka yerlere çekilmişti. Önce Twitter hesabımı askıya aldım. Bir süre sonra da hesabı tamamen kapattım. Belgesiz haber yapmadığımı bilen Murat Kelkitlioğlu ‘sonuna kadar arkandayım’ diyerek bana destek oldu.  Ertesi gün ‘şerefli’ medyadan ses yoktu. Kimse bunun üzerine gitmedi, gidemedi. Bana dava açacağını söyleyen Gökhan’dan da daha sonra ses çıkmadı. Dava açsa yalancı olduğu, vurgun yaptığı ortaya çıkacaktı. Açamadı... Gerçeklerin oraya Çıkma gibi pis bir huyu vardı. Bir süre sonra FETÖ’den ifade veren Bekir İrtegün’ün ifadeleri internete sızdı. ‘Sen değil senin yedi sülalen beni FETÖ’yle yan yana getiremez’ diyen Gökhan Gönül FETÖ’nün sohbetlerine katılmıştı (gerçi katılmayan futbolu bir elin parmağını geçmez) Bunu itiraf eden ise Gökhan’ın en yakın arkadaşıydı. Aradan 3 yıl geçti. Fenerbahçeli olduğum için beni hedef yaptıran şahıs Fenerbahçe’ye transfer oldu. Transferi, Lefter’in Can Bartu’nun Selçuk Yula’nın ONURLA taşıdığı ÇUBUKLU formayla duyuruldu.   Ben transferi içime sindiremiyorum. Sindirenlere de afiyet olsun diyorum. Bu sene de İngiltere ligi ile futbola doyacağım.