Polemik & Kulis
22 Kas 2022 13:41 Son Güncelleme: 22 Kas 2022 13:55

Akşam gazetesine üst düzey transfer! En son Posta gazetesinde görev almıştı…

En son Posta gazetesinde görev alan isim Akşam gazetesine transfer oldu.

Akşam gazetesinden transfer haberi geldi. MedyaRadar’ın haberine göre; en son Posta gazetesinde Ekonomi Editörü olarak görev alan Gülten Uğurlu, Akşam gazetesi Ekonomi Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

GÜLTEN UĞURLU KİMDİR?

Gülten Uğurlu 1974 yılında Ankara’da doğdu. Okul birincisi olarak girdiği İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nü bitirdi. İnterStar (Star) Televizyonu haber merkezinde muhabir olarak gazeteciliğe başladı. Daha sonra, ekonomi-politika gazetesi Dünya’da redaktör, muhabir, Sektörel Araştırma Servisi Şefi, Yazı İşleri Müdür Yardımcısı ve Yazı İşleri Editörü olarak 13 yıl görev yaptı.

Sektör analizlerinde uzmanlaştı, şirketlerin ve yöneticilerinin başarı öykülerini yazdı. İş dünyasının önde gelen isimlerinden Rahmi Koç’tan Güler Sabancı’ya, Asım Kocabıyık’tan Fuat Bezmen’e, Fikret Evyap’tan Muhtar Kent’e kadar pek çok duayen işadamı ve sanayiciyle ses getiren söyleşiler yaptı. “Hayat Dersi” / Kaya Kaynar ve Dünyası, edebiyatla da ilgilenen gazeteci Gülten Uğurlu’nun, İstanbul Rotary Kulübü / Kendinden Önce Hizmette 50 Yıl (2006) adlı çalışmasından sonra yayımlanan ikinci kitabıdır.

Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi Gülten Uğurlu, en son Posta Gazetesi’nde görev alıyordu.