Gündem
25 Eki 2011 17:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

AKŞAM GAZETESİ İLE ULUSOY SEYAHAT'TEN VAN DEPREMZEDELERİNE BÜYÜK DESTEK!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Akşam-Ulusoy o ile Ulusoy ortaklığı ile Van'daki depremzedeler için ücretsiz otobüs seferleri başlatılıyor.İşte ayrıntılar...

Van Depremi sonrasında en önemli sıkıntılardan birinin ulaşım sorunu olduğu Van’da; depremzedelere ve yakınlarına yardım amacıyla Akşam Gazetesi ve Ulusoy Seyahat ortaklığıyla bir destek kampanyası başlatılıyor.

Kampanya dahilinde Akşam Gazetesi ve Ulusoy ortaklığı ile Van’daki depremzedelerin büyük şehirlerdeki aile ve yakınlarına ulaşması amacıyla ücretsiz otobüs seferleri yapılacak.

Proje 26 Ekim Çarşamba gününden ( yarın) itibaren , İstanbul’dan Van’a ve Van’dan İstanbul’a olmak üzere çift yönlü ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacak.

Böylece Van’daki yakınlarına ulaşmak ya da yardım göndermek isteyen vatandaşlar her sabah, saat 11.00’de Ulusoy Seyahat ‘in özel Starline otobüsleri ile Van’a kalkacak özel seferden ücretsiz yararlabilecekler.

Daha da önemlisi Perşembe gününden itibaren Van’dan İstanbul’a başlayacak ücretsiz seferler ile, Van’daki depremzedeler deprem mahalinden dilerlerse tüm aileleri ile birlikte bir an önce ayrılacak; bayram öncesinde akraba ve ailelerine ulaşmış olacaklar.

Bunun için tek yapılması gereken ise bu akşamdan itibaren 444 18 18 numaralı telefonu arayarak, Deprem Özel Seferleri için rezervasyon yaptırmaları ve biletlerini ücretsiz olarak kestirmeleri...

MEDYARADAR/ÖZEL