Polemik & Kulis
24 Tem 2013 04:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:18

AKŞAM GAZETESİ ANKARA TEMSİLCİLİĞİ'NE HANGİ İSİM GETİRİLDİ?

TMSF'nin el koymasının ardından Kolin-Limak-Cengiz ortaklığına satılan Akşam gazetesinin Ankara temsilcisi belli oldu.

Uzun yıllardır Takvim gazetesi Ankara Bürosu’nda köşe yazarlığı yapan Emin Pazarcı, TMSF’nin el koymasının ardından Kolin-Limak Cengiz ortaklığına satılan Akşam gazetesinin Ankara Temsilciliği’ne getirildi. Pazarcı Akşam’da ilk yazısını yazarak mesaiye başladı.

2001 yılında Akşam gazetesi Ankara Temsilciliği görevinden ayrılan Emin Pazarcı yaklaşık 12 yıl sonra görevine döndü. Takvim gazetesi Ankara Bürosu’nda uzun yıllardır köşe yazarlığı yapan Emin Pazarcı artık okurlarıyla Akşam gazetesinde buluşacak.

Gazetedeki ilk yazısında “ Nerede kalmıştık?” diyen Pazarcı, Akşam’ı anlattı. Akşam’ın basın özgürlüğü ve demokrasi demek olduğunu ifade eden Pazarcı, yazısını “Yine bilinmeli ve kimsenin kuşkusu olmamalı ki, AKŞAM bu yeni dönemde hak ettiği yere oturacak. Yeni sahipleri ile Medya Grup Başkanı Cengiz Özdemir, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan ve Genel Yayın Koordinatörü Murat Kelkitlioğlu, AKŞAM’ı layık olduğu yere taşıyacak güce de birikime de sahip. Sahi, nerede kalmıştık?” ifadeleriyle tamamladı.