Gündem
10 Şub 2012 18:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:19

AKŞAM ÇALIŞANLARINA ÇİFTE MÜJDE! MAAŞLAR NE ZAMAN ÖDENECEK? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Medyaradar'ın bugün duyurduğu Akşam gazetesinde yaşanan haciz işlemlerinde mutlu son...

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya  biraz önce yazı işlerinde yaptığı toplantıda sevindirici haberi çalışanlarla paylaştı.

Yazı işleri toplantısında yaşanan haciz olayı ile ilgili gelişmeleri anlatan Küçükkaya, Akşam gazetesinin sahibi  Mehmet Emin Karamehmet ile görüştüğünü ve haciz işlemlerini durdurulup gerekli ödemelerinin yapılmasını sağlandığını açıkladı.

Yazı işleri çalışanlarının 2 aydır maaş alamadıklarını, ödemelerin ne zaman yapılacağını sormaları üzerine Küçükkaya ‘’ Biraz önce Mehmet Emin Karamehmet beyin yanından geldim. Emin Bey (maaş ödemelerle ilgi sıkıntıyı biliyorum 1 haftadır bu konu üzerinde çalışmalar oldu aslında) dedi.  Emin bey bana verdiği bilgiye göre  başka şirketleriyle ilgi beklenmedik  ve acil ödeme çıktığı için ödeme yapılamamış kendisi bu konuda üzgün fakat önümüzdeki hafta maaş ödemeleri yapılacağını sözünü verdi." dedi. 
Öte yandan haciz işlemi yapan avukat ve memurlar ödemelerini alınca biraz önce binadan ayrıldı.
 
Genel yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya’dan sevindirici haberleri alan Akşam çalışanları 2 aydır alamadıkları maaşları için önümüzdeki haftayı umutla bekliyor.

MEDYARADAR- ÖZEL