Televizyon
12 Mar 2021 08:52 Son Güncelleme: 12 Mar 2021 12:32

Akrep dizisinden flaş ayrılık! Ünlü oyuncu veda etti!

Star TV'de ekrana gelen Akrep dizisinin 14. son bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Akrep'te Ferda'nın kızının babası olan Ahmet, Fikret'ten şirketin hisselerini zorla devraldı. Daha sonra ise Fikret'i öldürdü. Dizide Fikret'i canlandıran Bekir Aksoy ise son bölümde diziye veda etti.

Başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim ve Çağdaş Onur Öztürk'ün paylaştığı Akrep dizisi 11 Mart Perşembe akşamı 14. son bölümüyle ekrana geldi.

Akrep son bölümde Ferda'yı yıllar önce terk eden ve avukat kızının babası olan Çağdaş Onur Öztürk'ün canlandırdı, Ahmet Karadağ karakteri dizideki tüm dengeleri değiştirdi.

 

FİKRET ÖLDÜRÜLDÜ!

Ferda'ya kendini affettirmek ve kızını da bulmak isteyen mafya babası Ahmet, şirket hisselerinin satışını kabul etmeyen Fikret'i kaçırdı. Fikret'e işkence yaptıran Ahmet daha sonra ise hisselerin satış sözleşmesini zorla imzalattı. Ancak Ahmet imzadan sonra ise Fikret'i öldürttü. Böylece dizide Fikret karakterini canlandıran ünlü oyuncu Bekir Aksoy da Akrep'ten ayrıldı.

Final sahnesinde Perihan'ın Fikret'in ölümünden dolayı şüpheli olarak polise söylediği Ferda ise kızlarının önünde polisler tarafından gözaltına alındı.