Gündem
22 Ara 2013 17:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

AKP'liler, Zaman gazetesine para sayma makinesi attı

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili olarak Fethullah Gülen'in açıklamalarını protesto eden bir grup Zaman Gazetesi'nin önüne para sayma makinesi attı.

RÜŞVET ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak Fethullah Gülen’in açıklamalarını protesto etmek amacıyla Zaman Gazetesi’nin önüne gelen bir grup, bahçeye para sayma makinesi attı.
Yenibosna’da bulunan Zaman Gazetesi önüne saat 15.00 sıralarında gelen 20 kişilik gruptan bir kişi, elinde bulunan para sayma makinesini güvenlik kapısının üzerinden, binanın bahçesine attı. Ellerinde AK Parti bayrakları olan eylemciler, Fethullah Gülen'i eleştiren sözlerin bulunduğu bir pankart açtı. Üzerinde "Dershanelerini hain yandaşlarını al (İsrail’e Amerika’ya) defol" yazısı ve Fethullah Gülen’in fotoğrafı bulunan pankartı açıp Rabia işareti yapan göstericiler, "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Hainlik yapmayın, başbakanı satmayın" ve "Tayyip’in askerleriyiz" şeklinde slogan attı.

Grup arasında konuşan bir katılımcı, "11 yıl boyunca sizi sırtında taşıdı. Siz sırtından vurdunuz. Arkasından bıçakladınız. Hainlik ettiniz" dedi. Eylemciler, yanlarında getirdikleri pankartı Zaman Gazetesi’nin önüne astıktan sonra ayrıldı.