Gündem
28 Eki 2015 09:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:08

AKP'li vekilden medyaya tehdit! 1 Kasım'dan sonra Sözcü,Hürriyet,Cumhuriyet ve Zaman'dan da hesap sorulacak!

Erdoğan'ın Eski Danışmanı ve metin yazarı AKP Milletvekili Aydın Ünal o gazeteleri isim isim açıkladı.

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, "Çok rahat bir ortamda değiliz, ama 1 Kasım’dan sonra bunların tamamının hesabı sorulacak diye bekliyoruz. En azından ben bir milletvekili olarak bunun takipçisi olacağım" dedi.

A Haber’de canlı yayına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı ve metin yazarı Ak Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, 1 Kasım seçimlerinden sonra bazı medya kuruluşlarından hesap sorulacağını söyledi.

Katıldığı televizyon programında soruları yanıtlayan Ünal, "Biraz da korkuları bundan kaynaklanıyor 1 Kasım’a giderken. 1 Kasım’dan sonra bunlara mutlaka ve mutlaka hesap sorulacak. Ak Parti’nin tek başına iktidar… Bunların hepsi suçtur. Nefret suçu, ayrımcılık suçu var" dedi.

’Peki şimdi niye olmuyor?’ sorusunu Aydın Ünal şöyle yanıtladı: "Olmuyor çünkü Türkiye’nin üzerinde çok baskı var. Sözcü Gazetesi her gün hakaret ediyor. Siz bir şey söyleseniz, savunsanız kendinizi ’basına müdahale ediliyor’ deniliyor, dünyaya bu söyleniyor. Çok rahat bir ortamda değiliz, ama 1 Kasım’dan sonra bunların tamamının hesabı sorulacak diye bekliyoruz. En azından ben bir milletvekili olarak bunun takipçisi olacağım bunun sözünü verdim."