Televizyon
27 Kas 2013 11:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

AKP'li Saral Kamer Genç'e saydırdı, sunucu renkten renge girdi!

Sunucu Tahir Sarıkaya, AKP'li Oktay Saral'ın Kamer Genç'e yönelik sözleri karşısında zor anlar yaşadı. VİDEO

Sunucu Tahir Sarıkaya, programına konuk aldığı AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın CHP'li Kamer Genç'e yönelik sözleri karşısında zor anlar yaşadı. Genç'e 'Hayvan, şerefsiz, alçak' deyip tehdit eden Saral'ı Sarıkaya, 'Lütfen RTÜK kurallarına uyalım' diye uyardı. 
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, Japonya Milli Günü Resepsiyonu'nda yaptığı konuşma sırasında saldıran ve çirkin ifadeler kullanan CHP'li Kamer Genç'e tepkiler sürüyor. 
 
Beyaz TV ekranlarında Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Genç'e çok sert çıktı. 
 
'Bu Kamer Genç denen alçak normal bir insan değil' diyen Saral, 'Buna hayvan bile demek hayvanlara hakarettir' dedi. 
 
Bu sözler karşısında Sarıkaya, 'Lütfen RTÜK kurallarına uyalım' diyerek konuğunu uyardı ve, 'Karşınızda Kamer Genç olsa ne derdiniz?' diye sordu. 
 
Saral'ın, 'Bu hayvandan da aşağı' sözü üzerine Tahir Sarıkaya, 'Ama canlı yayındayız. Şu anda bir milletvekiline'hayvan'diyorsunuz' dedi. 

İŞTE O ANLAR : VİDEO
 
'BÜYÜK BİR SOPA YEMESİ LAZIM' 
 
Buna karşılık Oktay Saral, 'Milletvekili olamaz. Bunun milletvekili olarak parlamentoya girmesi Türk milletine hakarettir. Bunu burada tutan CHP'nin kınanması gerekiyor. Çünkü bunu CHP'nin ihraç etmesi lazım. Bu kadar hakaretleri, aşağılıkça konuşmaları yapan birine ben nasıl insan diyebilirim. Başbakan Erdoğan'ın eşi olması önemli değil, bir hanımefendi, hanımefendilerin haklarını koruyan bir konuşma yapıyor; sen hangi hakla gidiyorsun oraya, şerefsiz herif. Bu kadar duygu kabarması oldu benle. Bunun büyük bir sopa yemesi lazım. Bunun ayakları altına alınıp komalık yapılması lazım' şeklinde konuştu. 
 
'CHP DUR DEMEZSE GENÇ'İN BAŞINA BİR ŞEY GELECEK' 
 
Tahir Sarıkaya, 'Sayın vekilim lütfen' diyerek Saral'ı yatıştırmaya çalıştı. 
 
'Yeter böyle bir şey olamaz' diyen Saral, 'CHP artık bu adama dur desin. Yoksa başına bir şey gelecek' dedi. 
 
Bunun üzerine Sarıkaya, 'Ama tehdit ediyorsunuz siz. Sayın vekilim canlı yayındayız, lütfen' diye konuştu. 
 
Saral'ın Sarıkaya'ya yanıtı ise, 'Şerefsiz, alçak kelimesi bile buna çok azdır. byle bir yaratık olamaz' oldu.