Gündem
05 Kas 2015 15:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:09

AKP'li Boynukalın yine tehdit etti: Hürriyet yine yapsın yine giderim!

Hürriyet gazetesine yapılan protesto ile gündeme gelen eski AK Parti milletvekili Abdurrahim Boynukalın, "hürriyet binasına yine giderim" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, TVNET'de Ersin Çelik'in programında Hürriyet'le ilgili yeniden tartışma yaratacak sözler söyledi. Boynukalın " Hürriyet yine yapsa yine giderim" dedi.

Boynukalın'ın açıklamalarından önce çıkan satırlar şöyle:

HÜRRİYET BİNASINA YİNE GİDERİM

Bizim hakkımızda çok yalan söylediler. O gün Hürriyet'in önüne gitmemizin bir nedeni vardı. Bizim liderimize canlı yayında yalan söylediler. Oraya gittiğimizden dolayı utanmıyoruz. O bir türlü değiştirilemeyen camın çatladığını gördük. Cam zaten kırılmıştı gittiğimizde.

'Her türlü hakaret ve küfürler yağdırırız, 7 Haziran'dan teröre çanak tutarız' diye davranıyorlardı. Sonra 2 Kasım sabahı da AKP'yi AK Parti yaparak bizi kandırabileceğini düşünüyor. 5 aylık çocuğuma küfür edecek kadarlar.

Terör örgütüyle sponsorluk anlaşması yaptıkları için köşeye sıkıştılar, beni şeytanlaştırarak kurtulmaya çalıştılar. Benzer bir şeyi yaparlarsa hiç düşünmeden tekrar giderim.

Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, dertli olduğumuz anlarda istişare edeceğimiz kişiler. O noktada bu süreçte Cumhurbaşkanımızla da görüştüm. Moral verdi ve yol gösterdi.